Läkarens chockpåstående: ”Våra myndigheter är inblandade i en mörkläggning”

Den världsledande kardiologen Peter McCullough hävdar nu att amerikanska myndigheter försöker mörklägga dödsfallen som det så kallade covidvaccinet orsakar enligt honom. Han påstår även att personer har erbjudits pengar, oklart från vem, för att hålla tyst om anhöriga som dött.

Det är den amerikanska läkaren Peter McCullough som nu riktar allvarliga anklagelser mot USA:s hälsomyndigheter.

Han påstår att det pågår en ”mörkläggning” av de som dör efter covidvaccinet.

– FDA, våra statliga myndigheter är inblandade i en biologisk mörkläggning av dödsfall efter covidvaccination. En del av dödlig hjärtmuskelinflammation, en del av dödliga blodproppar, en del av dödlig allergisk reaktion, säger han i en intervju med Propaganda Uncovered.

– De flesta dödsfall sker inom ett par dagar efter att ha tagit injektionen. Som de två pojkarna som dog i Connecticut inom ett par dagar.

Sedan berättar han om en hjärtskärande och chockerande händelse.

– Det finns en pappa. Han är lastbilsförare. Han är ensamstående pappa. Han har en 16-årig pojke. Han är rädd för covid och vet inte riktigt vad han ska göra. Det kommer en massa information. Så vad gör han? Pappan tar sprutan först för att se till att den är säker. Han får värk i armen men är annars ok. Så han säger till sin son att han också kan ta sprutan.

Vad händer då?

– 16-åringen tar sprutan och dör av hjärtmuskelinflammation, fortsätter Peter McCullough. Det finns en obduktion. Det är dödlig hjärtmuskelinflammation. Och vet ni vad pappan gör? Han går ut med det och berättar för Amerika att detta är vad som kan hända. ”Min son dog tydligt av vaccinet”. Han blev erbjuden pengar för att hålla tyst.

– Han berättar den här historien. Och jag tycker Amerika ska höra den. Vi är inblandade i en mörkläggning, precis som FDA försöker mörklägga Pfizer-dödsfallen finns det en mörkläggning av alla människor som dör efter vaccinet. En efter en efter en.

Lyssna: