Pandemin en kommunistkupp? – ”Europa är snart som Kina”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Europa håller bokstavligen på att förvandlas till Kina. Det säger rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i en intervju med Fox News Tucker Carlson. Vaccinpassen är bara början på ett socialt kreditsystem likt det i en kommunistdiktatur.

Den senaste tiden har det genomförts massiva demonstrationer runt om i Europa mot införandet av vaccintvång och covidpass.

Passen har införts trots att vaccinen inte fungerar mot covidinfektion och att de är medicinskt meningslösa, något som nu konstaterats i Israel.

Men media har hållit tyst om demonstrationerna, konstaterar Tucker Carlson.

– De är minst lika stora som BLM-demonstrationerna, men ingen medierapportering över huvud taget. Jag undrar varför, säger han.

Tucker har intervjuat den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

Enligt henne håller Europa på att förvandlas till en diktatur likt Kina. Bokstavligen.

– Miljontals demonstrerar. För de vet vad som står på spel. Våra fri- och rättigheter har tagits ifrån oss och vi är på väg mot en tyrannisk regim baserad på massövervakning och kontroll. Och det är inte bara en föraning. Det handlar om en större plan som vem som helst kan leta upp. Ni amerikaner måste förstå att vi redan har ett digitalt covidpass i Europa, säger Vlaardingerbroek.

– Det krävs en QR-kod för att få tillgång till samhället, som barer, restauranger etc. Detta utifrån din vaccinationsstatus. Men det handlar i grunden om ett EU-projekt baserat på idén om en ”europeisk digital identitet”. Det kommer inte sluta med vaccinet, utan ditt digitala ID kommer innehålla skatter, hälsostatus och bankinformation. Vi har alltså redan ett system som påminner om ett socialt kreditsystem. Vi håller bokstavligen på att förvandlas till Kina.

Systemet är en del av klimatextremisternas ”Agenda 2030”, menar Vlaardingerbroek.

– Det är därför folk demonstrerar. De vet vad som håller på att hända.

En kritisk händelse är om Österrike verkligen inför vaccintvång, vilket ser ut att ske.

– Då kommer det bli olagligt att existera som ovaccinerad. Och det vore ju inte första gången som tyranni föddes i Österrike.

– Vad som sker i Österrike är avgörande för om Europa i framtiden kommer vara en del av den fria världen. Och ni i Amerika kan stå på tur.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program