Paludan: Svenskarna vill att deras barn ska våldtas, förnedringsrånas och mördas

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Svenskarna tror på dumma idéer, går på allt som media skriver och röstar på partier som förstör deras land. Därför finns det inte mycket hopp för Sverige. Det säger islamkritikern och politikern Rasmus Paludan till Swebbtvs Lennart Matikainen.
– När man är så korkad finns det inte mycket hopp, påpekar Paludan.

Rasmus Paludan befinner sig i Almedalen för att besvara människors frågor. Vissa verkar ju tro att han bara kan skrika, håna Muhammed och bränna koraner. Men det är en vrångbild som media skapat, säger han till Swebbtv.

Paludan, som själv är advokat, har lagt märke till vilken segregerad plats Almedalen är. Det är inte många invandrare där.

– Det här är inte för alla. Det är en fest för politiker och lobbyister, folk som får pengar. Och för journalister.

Rasmus Paludan och hans parti Stram Kurs ställer upp i det svenska riksdagsvalet i höst. Men hur mycket har han egentligen lyckats påverka politiken?

– Mycket mindre i Sverige än i Danmark, säger han. Sverige och svenska politiker är mycket mer PK. De representerar inte väljarna särskilt bra, men det är väl för att väljarna är så dumma och röstar på något de egentligen inte tycker. Svenskarna är mycket mer påverkade av idéer som är jättedumma. ”Allas lika värde.” Nej, det finns inget sådant. Det finns att alla ska behandlas med lika värdighet. Men det är en annan sak. Det betyder till exempel att någon som är dömd för våldtäkt inte ska torteras. Men det betyder inte att en våldtäktsman har samma värde som ett våldtäktsoffer. Det är sådana idiotiska påfund som svenskarna är jättemycket påverkade av.

”Finns det något hopp för Sverige?”, undrar Lennart Matikainen.

– Sverige kör nog på sista versen. Man kan rädda sitt eget land, om man vill. Men man kan inte rädda det från sig själv. Svenska folket har ju själva valt, att de vill att deras egna barn ska våldtas, förnedringsrånas och mördas. Det har svenska folket valt själva. Så länge de fortsätter välja så, blir det så. Så nej, jag har inte stort hopp för Sverige. De flesta svenskar äter ju det som gammelmedia skriver totalt. De tänker: ”Ja, när ligister försöker döda poliser, så är det egentligen hans fel när han bränner sin egen bok.” När man är så korkad finns det inte mycket hopp.

– Svenskarna måste rösta annorlunda, påpekar Rasmus Paludan i Swebbtv.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program