BOMBEN: Säger nu att ”anti-vaxxarna” hade rätt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Från att för cirka bara ett år sedan ha varit vår tids ”häxor” har de så kallade ”anti-vaxxarna”, och de som inte tog covidvaccinet, blivit ”vinnarna”. Det konstaterar nu den kända amerikanska författaren och poddaren Scott Adams. Hans vändning har fått stor uppmärksamhet i sociala medier. ”Anti-vaxxarna” hade rätt, säger han och konstaterar att han själv får leva med att må dåligt över eventuella framtida vaccinskador. Han verkar inte alls lita på de så kallade vaccinen längre, och ser tårögd ut när han pratar.

De senaste dagarna har vaccindebatten exploderat på Twitter.

Den amerikanska författaren Scott Adams, mest känd för att ha skapat serien Dilbert, har nämligen ändrat sig och konstaterar nu att ”anti-vaxxarna” har vunnit, de hade rätt.

– Jag ska berätta för er att anti-vaxxarna verkar ha rätt, säger han i lördagens avsnitt av sin podcast ”Real Coffee With Scott Adams”.

– Alla som inte vaccinerade sig, fick lite omikron eller kanske till och med en värre men tillfrisknade. Nu har ni fått naturlig immunitet och ni har ingen vaccination i er. Kan vi alla vara överens om att det var den vinnande vägen?

Och han vill att alla tydligt förstår vad han säger.

– De smartaste, gladaste människorna är de som inte tog vaccinet, och de lever fortfarande, fortsätter han.

– Jag säger detta så tydligt som möjligt. ”Anti-vaxxarna” verkar vara vinnarna. Jag vill att ni hör detta tydligt. Anti-vaxxarna verkar vara vinnarna. De är helt klart vinnarna vid det här laget, och jag tror det förmodligen förblir så. Jag vill inte lägga någon skugga på det över huvud taget.

Enligt Scott Adams har de ovaccinerade en tydlig fördel. De behöver inte oroa sig för framtida vaccinskador, men det måste han göra.

– De mår bättre. De behöver inte oroa sig för det jag behöver oroa mig för. Jag undrar om vaccinet om fem år.

Hans tillit till de krafter som tog fram och tvingade på folk ”vaccinet” tycks inte vara på topp.

– Jag hamnade inte på rätt plats. Rätt plats vore naturlig immunitet och ingen vaccination. Ni borde vara stolta över er seger, och jag besegrades. Min position är nu den svagaste. Ni har gått från den svagaste positionen till den starkaste.

Han upprepar om och om och om igen att ”anti-vaxxarna” är vinnarna.

– Ni har vunnit.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program