”Miljöpartiets politik är samhällsfientlig galenskap”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige


Miljöpartiet vill att Sverige allt snabbare ska övergå till eldrift och att fossilt drivmedel slutas säljas senast 2030. Men detta är galenskaper, säger Bränsleupprorets företrädare Peder Blohm Bokenhielm till Swebbtv.
– Vi måste se till att få bort Miljöpartiet, så beslutet inte kan tas. Det vore ödesdigert för Sverige, förklarar han.

Miljöpartiet har lagt fram en rad drastiska förslag för ”klimatet”.

Bland annat vill man fasa ut nybilsförsäljning av bensin- och dieseldrivna bilar till 2025, skriver man i sin ”klimatfärdplan”. ”Den sista droppen fossilt drivmedel ska säljas senast 2030”, fortsätter man.

Partiet har också sagt att man vill låna 1 biljon kronor under tio år för klimatet.

Likaså ska kortare flygresor förbjudas. Och ”jordbruket måste bli fossilobereonde”, klargör man också. Partiet har även varit drivande i att avveckla en av de säkraste energikällorna som finns, kärnkraften.

Men hur Sverige på ett fungerande sätt ska kunna övergå till eldrift mitt i växande elkriser är oklart. Partiets förslag är tokiga, rentav farliga, menar Peder Blohm Bokenhielm, företrädare för ”Bränsleupproret” på Facebook.

– Det som de försöker genomföra är galenskaper från början till slut. Vi kan titta på det drivmedel som Sveriges infrastruktur använder. Den är baserad på förbränningsmotorn. Då tänker man oftast på bilar, men det är så enormt mycket mer. Det är båtar, grävmaskiner, ända ner till gräsklippare, som påverkas av detta. Att tro att man kan ställa om Sverige till att alla ska använda eldrift, samtidigt som man tar bort de säkraste energikällor vi har, är galenskaper, det är samhällsfientligt, säger Peder Blohm Bokenhielm i en intervju med Swebbtv.

– Vi måste se till att få bort Miljöpartiet, så beslutet inte kan tas. Det vore ödesdigert för Sverige, påpekar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program