”Miljöpartiet måste bort” – det är viktigast av allt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade gröna omställningen kan få allvarliga konsekvenser för Sverige. Inte minst i form av energifattigdom. Det säger energianalytikern Elsa Widding i en ny intervju med Swebbtv. Samtidigt delar människor sina elräkningar för december månad i sociala medier. Räkningarna är gastkramande höga.
– Har man ingen moral i kroppen för vad man ställer till med för enskilda individer i det här landet?, undrar Elsa Widding.

Så kallad grön energi är inte bara en osäker energikälla utan den är inte heller så ”grön” som många tror, berättar Elsa Widding i Swebbtv.

– Varenda vindkraftverk kräver betongfundament på ungefär tusen kubikmeter betong, och det krävs jordartsmetaller. Till solpaneler krävs bly, kadmium och kvicksilver. Vi vet inte ens hur vi ska ta hand om detta. Ska de grävas ner eller vad händer med tungmetallerna?

– Det finns otroligt många miljöskadliga ämnen kring de här så kallade förnybara produktionssätten, fortsätter hon.

För att inte tala om jättehöga energipriser, som redan är ett svidande faktum i Sverige.

– Vi kommer få en energifattigdom i Sverige, vilket är något man pratat länge om i England och Tyskland. Människor kommer kanske frysa ihjäl. Men dessa aspekter pratar man inte om idag.

– Vad blir till exempel konsekvenserna för livsmedelsindustrin när matpriserna ökar?

Inte minst frågar hon sig:

– Vad är egentligen nyttan? Vad är det man ska uppnå? Är det inte viktigare att vi har ett bra och effektivt system. Det är ju bara det som kan rädda Sveriges konkurrenskraft. Man måste först och främst ha ett land som fungerar, och se till att människor inte blir fattigare. Men vi ska tydligen offras på något sätt, på grund av den här så kallade fossilfriheten.

– Har man ingen moral i kroppen för vad man ställer till med för enskilda individer i landet?

Att samtliga politiska partier mer eller mindre accepterat klimathysterin, tycker hon är skrämmande.

– Det kanske helt enkelt handlar om icke-ansvarstagande människor. Jag vet inte om det finns ett enda riksdagsparti som kan tänka sig att tala klartext och berätta hur frågorna hänger samman. Skrota det klimatpolitiska rådet en gång för alla och ta i stället fram ett vettigt klimatvetenskapligt råd, som faktiskt förstår vad IPCC (FN:s klimatpanel, vår anm) säger i sina rapporter och inte bara den politiska sammanfattning som får alla extremister och alarmister att bli jätterädda.

– När vi väl får en black out kommer folk vakna, men då är det för sent. Då har vi redan monterat ner vårt energisystem och det bygger man inte upp särskilt fort.

Enligt Elsa Widding sysslar public service, SVT, med ovetenskaplig rapportering och rentav ”rena lögner” när det gäller klimatet.

Hon har blivit uthängd på text-tv på grund av småfel, som ”journalisterna” frenetiskt letat upp.

– Man granskar inte makten, utan den som ifrågasätter. Jag försöker komma sanningen närmare.

För Sveriges del finns det framför allt en sak som är viktig för att lösa landets energiproblem:

– Först och främst måste vi få bort det här extrema partiet, som är gravt emot att ta hand om miljön, som kallas Miljöpartiet. Varför partiet heter så vet jag inte. Det måste bort.

– Miljöpartiet gör väldigt stor skada för Sverige som industrination, men även för miljön.

I sociala medier delar nu flera människor sina elräkningar från december. Räkningarna är skrämmande höga, med siffror på över 10.000 kronor, 16.000 kronor och nära 19.000 kronor per månad. ”Fullständigt groteskt”, skriver en som drabbats.

En del hävdar att den ”gröna omställningen” egentligen inte har ett dugg med miljön eller klimatet att göra, utan att det handlar om att politikerna vill kunna motivera ännu mer beskattning av folket, samt att det är ett ”globalistiskt” politiskt projekt för att frånta nationer mer och mer makt. Därför används klimatet som ursäkt, eftersom det framstår som ett ”globalt” bekymmer som av den anledningen också kräver en global lösning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program