MIKAEL WILLGERT:
Nyårstal inför 2023

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kära tittare och alla ni som har medverkat på Swebbtv under 2022. Jag vill tacka er för året som har gått och önska er alla ett Gott Nytt År!

Jag kommer här att ge en återblick på året och säga något om det kommande året. Jag vill beröra elkrisen, den hårdnande ekonomin och våra politikers följsamhet med främmande intressen. Men först vill jag säga något om vad som händer här på Swebbtv och hur det går för vår kanal.

Vi har under året haft 1,2 miljoner individuella och unika besökare och 50 miljoner visningar av vår sida. Antalet visningar har ökat med 25% jämfört med förra året.

Våra program har visats 750.000 gånger per månad. Dessutom visas våra program varje dag på öppna kanalen som har fortsatt sin expansion. Öppna kanalen kan idag ses från mer än 2 miljoner hushåll i olika delar av Sverige.

Vi har haft 750 program senaste året. Ukraina, Nato, energikrisen, ekonomin och vaccinationerna har stått i fokus.

Under året har alla våra appar för TV och för mobiler blivit klara. Ladda ner din app, om du inte redan har gjort det. Du får mängder med funktioner som förenklar ditt tittande. Appen heter Swebbtv såklart och finns för Android TV, Apple TV, och för alla mobiler.

Vi börjar med direktsändningar på vår plattform efter nyår. Vi sänder direkt redan idag i våra inringningsprogram men har då använt Facebook för detta. Men alla har inte Facebook och nu ska direktsändningar visas på samma sätt som våra program visas idag på vår sida eller i vår app.

Vi arbetar också vidare på vår Nyhetssajt med skrivna nyheter. Den får ett allt större genomslag med sina faktagrundade artiklar.

På vår hemsida finns också vår webbshop med ett stort urval av böcker, våra immunförsvarspaket, självförsvarssprayer och annat som normalt levereras samma dag som de beställs, eller dagen därpå. Vi har en kraftigt ökande försäljning.

Vi får inte glömma SwebbTube som har kommit igång och som idag har ett hundratal fristående kanaler med ungefär 400.000 nedladdningar av program per månad. Det är ett hundratal personer som har startart kanaler. SwebbTube är ett svenskt YouTube.

Så ni som stöder vår verksamhet, detta är vad som har hänt under året och målet är att kanalen ska fortsätta expandera. Våra frågor har fått genomslag. Politiker och de gamla medierna vet att de inte kan ljuga utan att få mothugg. Många ser vår kanal som ett vattenhål som också skapar gemenskap. Vi hade också vår kryssningskonferens våren 2022 och planerar att ha en ny konferens i mars under kommande året.

Det har blivit alltmer tydligt att många av våra makthavare inte arbetar för Sverige och svenskarnas bästa. Nej, de följer direktiv från annat håll. Ibland är de vilseförda av skickliga lobbyister som har pratat för sin sak eller så har de helt enkelt lurats av mediernas propaganda. Men ibland arbetar de medvetet efter en agenda som har tagits fram av de internationella finansintressen som influerar EU och andra överstatliga organisationer, och som i praktiken styr dessa. Där försöker våra politiker bli populära genom att vara följsamma. De blir säkert också smickrade över att få frottera sig med multimiljardärer som flyger till mötena i privatjet. Möten som är ett gigantiskt party likt vissa klimatmöten eller helt hemliga och med tystnadsplikt även för våra folkvalda, vilket är märkligt.

Men varför jobbar inte de gamla medierna med att avslöja de här intressena som styr i bakgrunden? Det beror på att de ägs eller kontrolleras av just dessa intressen och att de finns till för att styra opinionen. Den stora vinsten med en mediekanal som exempelvis YouTube eller DN, är inte intäkter från reklam utan det är möjligheten att prångla ut propaganda. Det kan handla om klimatet, vacciner, migrationen, HBTQ eller annat som ligger i dessa intressens agenda. Det finns i stort sett inga mediekanaler som har lojaliteten hos sina tittare eller läsare. Det ger helt enkelt för lite inkomster jämfört med vad finansintressena tjänar på att sprida sin propaganda. Men Swebbtv vill vara en sådan kanal som sätter tittarna främst och är helt beroende av tittarnas stöd.

Många hushåll får i dagarna, från sitt elbolag, beskedet att ”Er el kommer att stängas av”. Räkningen är inte betald. Energi- och näringsminister Ebba Busch sa att energipriserna beror på Ryssland och Putin. Det är inte sant. Det är en ren osanning. Prishöjningarna beror på att våra politiker tillsammans och gemensamt har lagt ner ett antal kärnkraftverk. Dessutom är det hög skatt på elen och ovanpå det 25% moms på alltihop, till och med moms på skatten. Man har också öppnat för en okontrollerad export av el som skapar en brist som driver upp priserna.

Politikerna har satt oss i den här situationen och de har gjort det medvetet, fast de verkar förvånade nu. En av de som ljög om kärnkraftens lönsamhet, för att kunna lägga ner den, var Miljöpartiets Isabella Lövin. Hon är idag en krönikör inom Bonnierägda Dagens Industri. Där fortsätter hon att föra ut de internationella finansintressenas propaganda.

Elpriserna drivs upp av den märkliga marginalprissättningen som innebär att all el ska betalas till det högsta priset som har uppnåtts under de auktioner som sker varje timme inom elbörsen Nord Pool. Nord Pool, som från början var tänkt som en plats där producenter och kunder möts, har blivit en marknad där insiderhandel och manipulering av priser har blivit möjlig. Elhandeln omsätter hundratals miljarder och det är självklart att många vill åt dessa pengar. Det som pågår är en plundring av oss konsumenter och av våra företag.

Elstöden kommer inte lösa detta. Inte heller det nya förslaget med lån för att skjuta på skatten. Det är ju inte ett seriöst förslag, det skapar en ren skuldfälla.

Systemet måste reformeras. De oskäliga och proportionella skatterna måste förändras och den planerade höjningen av elskatten nu vid nyår måste så klart stoppas. Marginalprissättningen måste ses över och elexporten kontrolleras. Det här är sådana frågor vi har diskuterat och kommer att fortsätta diskutera under nästa år.

Men det är inte bara elpriserna som plundrar Sveriges hushåll och företag. Nu driver politikerna igenom utsläppsrätter på koldioxid för bostäder som kommer höja boendekostnaden på ett oförutsägbart sätt, även här genom ett auktionsförfarande. En kostnad för att släppa ut livets gas, koldioxid. Den gas som möjliggör vårt liv och allt liv här på jorden. Det är väldigt utstuderat.

Sverige och svenskarna har blivit världens mest skuldsatta folk. Staten är inte så högt belånad men folk och företag har skulder upp över öronen. Den extrema massmigrationen har drivit upp bostadspriserna och många drabbas av höjda räntor nu.

Elbrist och höjda räntor är något vi har varnat för i flera år och många har kunnat gardera sig något.  Men i längden drabbar det oss alla. Häromdagen kom en rapport om att hushållen har förlorat 2000 miljarder i minskade värden på aktier och bostäder. Börsen har fallit 24% under 2022 och bostäderna med närmare 10%. Mycket pekar på att nedgångarna fortsätter. Det beror på den enorma penningutrullningen som skett från världens riksbanker och banker. Detta har diskuterats i flera program och vad konsekvenserna av detta kommer att bli. Vi har lyft fram vikten av att ha reella tillgångar och att oljan inte alls har spelat ut sin roll. Oljeförbrukningen ökar med 1 % om året och flera oljebolag har dubblat sitt värde under året, tvärtemot vad mediepropagandan säger.

Finansintressena använder sina medier för att få pensionsfonder och sparare att istället köpa deras s.k. ”hållbara bolag”. Problemet är att många av dessa inte tjänar pengar och aldrig kommer göra det. Hybrit och många andra ”gröna” projekt kommer stå som monument över detta bedrägeri. De kommer aldrig att förverkligas, bl.a. därför att det inte finns el, vilket också har diskuterats i flera program.

En annan fråga som har fått stort intresse är vår NATO-ansökan som enligt Magdalena Andersson ” är det bästa för Sveriges och svenskarnas säkerhet”. Ett större magplask i Sveriges politiska historia får man leta efter. Problemen med vår ansökan har diskuterats i flera program.

NATO är en papperstiger som nu håller på att få slut på sin ammunition. Den har skickats till Ukraina. NATO är ytterligare en överstatlig organisation som får makt över våra politiker och tjänstemän utan att ge något tillbaka, annat än höjda kostnader och sämre kontroll.

Kriget i Ukraina har dragit ut mer på tiden än vad som förutspåtts i våra program. Genom kriget har Europa och särskilt Tyskland skadats in i märgen. Vi har inget att vinna på att blanda oss i kriget genom att gå med i NATO.

Ett annat område som fortsätter att kräva vår uppmärksamhet är allt som har med vaccin och dess biverkningar att göra. Födelsetalen har sjunkit drastiskt i samband med vaccineringen och det är något vi återkommer till. Häromdagen sa socialminister Jakob Forssmed (KD) att han är bekymrad över att inte tillräckligt många är ”fullvaccinerade”. Varför är han det? Vaccinerna fungerar ju inte och har påtagliga risker. Vilka intressen är det han följer? Varför talar han inte om födelsetalen eller riskerna med preparaten.

Annat som har engagerat våra tittare gäller propagandan som riktar sig mot barn. Transorna som söker kontakt med barn inom ramen för bibliotekens verksamhet och som till och med läser sexualiserade sagor för småbarn, väcker anstöt.

Den feminiserade Polisens och rättsapparatens misslyckande är monumentalt. Det här blev särskilt tydligt under korankravallerna i påskas. Politikernas saboterande av polisorganisationen har varit ett återkommande tema här på Swebbtv. Vi kommer fortsätta vår bevakning av polisorganisationen och om Tidöpartierna gör vad de har lovat när det gäller våldet och brottsligheten.

Det finns mycket spännande som händer och vi står inför gigantiska problem med den plundring av Sverige och svenskarna som pågår. Våra tillgångar fortsätter att falla i värde och ovanpå det här har den svenska kronan tappat stort mot både Euro och dollar. Det positiva är att allt fler söker sig till Swebbtv när de vill veta vad som händer. ”Swebbtv – När du vill veta” är vår nya slogan.

Klimatfrågan är idag finansintressenas viktigaste verktyg för den här plundringen med skatter och regler kring koldioxiden. Tidigare var migrationen det främsta verktyget för att ta kontroll över Sverige och för att öka vår skuldsättning. Migrationen är fortfarande extrem med mer än 80.000 nya uppehållstillstånd. Men nu har Tidöpartierna ändå enats om att ändra på situationen, och vi får hoppas att stenen är i rullning.

Tyvärr är det inget av dessa partier som på allvar har börjat angripa klimatbedrägeriet även om Sverigedemokraterna har börjat lyfta frågan. Inte heller vaccinerna ifrågasätts på allvar av något parti men det kanske kommer under året.

Kanske blir året 2023 det år då politikerna ändå tvingas ge upp något av vaccinerna, klimatet och massmigrationen. Kanske får vi en tillnyktring också kring HBTQ och en minskad politisk uppslutning kring Prideparaden, som ett tecken på detta.

Blir det som solforskare förutspår, och som jag nyligen tagit upp i en ledare, då får vi ett kallare väder globalt de kommande tjugo åren. Det här tillsammans med en sviktande ekonomi kan punktera hela klimatfrågan. Kanske får vi också stopp för bidragsmigrationen på köpet.

Ingen behöver längre vara rädd att dela våra program. Pratet om extremism och konspirationsteorier har bevisat sig vara falskt. Extremisterna – det var de som drev massmigrationen och som la ner kärnkraften. Konspirationsteorierna – de har många gånger visat sig vara sanna.

Så du kan dela med dig av våra program till andra som vill veta vad som händer. Alltfler vaknar och politikernas svansande för de internationella finansintressena blir alltmer uppenbart. Vi kan ännu ta tillbaka eller åtminstone säkra det som är vårt men det är en kamp mot klockan. Vi behöver få fiskstimmet att vända i vårt land. Sverige, svenskarnas land som Wilhelm Moberg sa.

Låt oss hoppas på det bästa och se fram emot ett lyckosamt och givande 2023.

Gott Nytt År!

Mikael Willgert
Chefredaktör Swebbtv

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program