”Man vill sänka Putin, han hindrar The Great Reset”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vilken agenda ligger egentligen bakom kriget i Ukraina, och varför är västerländska makthavare och medier så frenetiska i sitt stöd till den ena sidan i just denna konflikt? Förklaringen är en annan och en mycket djupare sådan än den som media presenterar, påstår Harley Schlanger i en intervju med Reiner Füllmich.

Det är den tysk-amerikanske advokaten Reiner Füllmich, känd för sitt rättsliga arbete mot det officiella narrativet kring covid-19, som intervjuat Harley Schlanger från tankesmedjan Schiller Institute, kopplad till den omstridda LaRouche-rörelsen.

Schlanger hävdar att det finns en helt annan agenda bakom kriget i Ukraina än vad som görs gällande i media.

Enligt Harley Schlanger handlar allt egentligen om att försvara den världsordning som globalistiska grupper och politiker i västvärlden sedan flera år försökt driva igenom och trappa upp med bland annat ”klimatet” och covid-19 som förevändning.

Allt ingår i samma agenda och Ukraina och dess folk används som ”kanonmat” mot Ryssland, eftersom Vladimir Putin inte velat spela med, hävdar Schlanger. Planerna har flera år på nacken.

– Detta går tillbaka till åtminstone 2015-2016. Men sedan fick man en motgång när Donald Trump valdes till USA:s president, eftersom han inte är en globalist. Han var motståndare till många av dessa ränker. Det vi nu ser är en fusion mellan The Great Reset, The Green New Deal, covidhanteringen och flera andra delar av regeringars politik.

– Det sker inte på uppdrag av suveräna stater, utan är riktat mot suveräna stater. Och det är därför vi har situationen i Ukraina.

Vad är då Rysslands brott?, påpekar Harley Schlanger.

– I 20 år har Putin efterfrågat säkerhetsgarantier för Ryssland. Däribland att Nato inte ska fortsätta expandera österut, vilket utlovades till Gorbatjov 1990 och sedan Jeltsin 1994. Men Nato fortsätter förflytta sig till Rysslands gränser, säger han.

Enligt Schlanger finns det ”stora hot” för Putin genom Ukraina, däribland en kärnvapenrisk.

– Och en korruption som innefattar framstående nazister på positioner i Ukrainas försvars- och säkerhetsstyrkor. Men detta får man inte längre säga i västvärlden. EU har till och med erkänt att de ukrainska styrkorna är kraftigt infiltrerade av nynazister som marscherar med flaggor från Ukrainas SS, som anslöt sig till Adolf Hitler på 1940-talet. Men detta får man alltså inte säga. När Putin sade att han tänker avnazifiera Ukraina kallades han för galen.

– Det är en korrupt regering som används inte för att försvara folkets frihet och suveränitet, fortsätter Harley Schlanger. Jag hatar att se vad som händer med Ukrainas befolkning just nu. Men de används som kanonmat i ett försök från Natos, USA:s och Storbritanniens sida att sänka Ryssland och Kina. Varför? För att de är världens två ledande stormakter som vägrar ge upp sin nationella suveränitet för The Green New Deal och The Great Reset.

Se hela intervjun HÄR.

Sedan invasionen av Ukraina inleddes har liknande teorier dykt upp i sociala medier. Samtidigt har det ifrågasatts vilken sida Vladimir Putin egentligen står på i den globala agendan.

”The Green New Deal”, eller den Nya gröna given, är Demokaternas klimatpolitiska strategi och ekonomiska reformpaket i USA. ”The Great Reset” – som organisationer som World Economic Forum öppet talar om – är internationell och har som avsikt att återstarta världen utifrån klimatideologisk neomarxism. Världen ska bli ”hållbar” med ”cirkulär delningsekonomi” där folket inte äger saker, sägs det. Detta är något som Sveriges regering försöker driva igenom. ”Behöver kapitalismen lite marxism för att överleva den fjärde industriella revolutionen?”, står det i en artikel på World Economic Forums hemsida som vidare hävdar att en ”korsbefruktning av idéer mellan kapitalism och marxism är värdig en seriös diskussion”. Man har använt ”klimatet” och sedan ”pandemin” för att försöka omstarta världen. Slutmålet är en global regim.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program