Malone: Vik er aldrig för ”inkompetenta oligarker i Davos”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade covidhanteringen har övergått till en ondska som fråntar människor deras värdighet. Det förklarade vaccinforskaren och läkaren Robert Malone när han talade i samband med den stora frihetsmarschen i Washington på söndagen.

Det var inte bara Europa som i helgen genomförde massiva frihetsdemonstrationer mot vaccinpass och covidrestriktioner.

Även i den amerikanska huvudstaden Washington demonstrerade tusentals.

Demonstrationen samlades vid Lincolnmonumentet, där vaccinforskaren Robert Malone och en lång rad andra läkare och forskare talade.

I sociala medier jämförs Malones tal med något en president skulle hålla.

– Vi skulle aldrig ha politiserat folkhälsohanteringen av covid-19. När det gäller vaccinen så är vetenskapen klar. De fungerar inte. De är inte helt säkra. Och nu har vi fått omikron. Vaccinen skapades mot ursprungsviruset, alltså mot ett annat virus, sade han och fortsatte:

– Vaccinen skyddar inte mot infektion och smittspridning. Alla vet att detta är sant. De har dålig hållbarhet och även om varenda människa tog dem skulle vi inte uppnå flockimmunitet. De kan inte stoppa covid-19. Och den långsiktiga vaccinrisken är fortfarande okänd. Samtidigt är naturlig immunitet genom infektion långvarig, bred och mycket effektiv mot sjukdom och död.

– Om det finns risk, måste det finnas eget val. Detta är grunden i modern medicinsk etik. Det är vår rätt att förstå riskerna och själva besluta om vi vill ta dem. Att förneka detta är att förneka mänsklig värdighet. Ondska har många rötter, och att förneka mänsklig värdighet är en av ondskans kraftigaste rötter, fortsatte Robert Malone.

Enligt vaccinforskaren har världens barn skadats enormt av både restriktioner och vaccinering.

– Om inget annat så måste vi skydda våra barn. Det är vår främsta uppgift. Det är inte barnens uppgift att skydda oss. Men de senaste två åren har vårt samhälle misslyckats skydda dem. Mycket som gjorts har i stället skadat dem. Självskadebeteende, självmord och drogmissbruk hos barn har ökat runt världen. Ångest, mobbning och hot har blivit normen. Barnens IQ har sjunkit.

– Vaccinen skyddar inte barnen mot att smittas eller smitta andra. Däremot är regeringen och läkemedelsföretagen skyddade mot vaccinens konsekvenser. Om ditt barn skadas kommer du lämnas ensam. Och vaccinet kan skada ditt barn. Deras hjärna, hjärta, immunförsvar och förmåga att få barn kan skadas. Och många av dessa skador är irreparabla. Så jag ber er, informera er om den risk som barnen utsätts för av dessa experimentella läkemedelsprodukter. Låt ingen annan bestämma vad ni ska göra. Tänk själva. Det är ert ansvar att skydda era barn.

Robert Malone ser dock ljus i mörkret och tror inte det massmediala narrativet om covid kommer hålla.

– Vi kommer ta oss ur detta. Jag är övertygad om att vi kan bryta masspsykosen. Omikron har krossat påståendet om att vaccinen är säkra och effektiva. Skräckmakarnas narrativ håller inte, sade han och avslutade:

– Oligarkerna i Davos har uppvisat sin extrema inkompetens för hela världen de senaste två åren. De har varken rätt eller förmåga att styra över oss. Vi är ett fritt folk. Våra förfäder avvisade utländska oligarker och skapade i stället en politisk tanke som ännu inspirerar världen. Detta är vårt land. Vi äger det. Men vi måste försvara det om vi vill behålla det.

– Skydda era barn och vik er aldrig!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program