Malone: Världen styrs av stenrika familjer – ”Deras rikedom går tillbaka hundratals år”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världen styrs av tre gigantiska fondförvaltare och familjerna bakom dessa bolag. Det hävdar vaccinforskaren Robert Malone i The Gateway Pundit. Dessa familjer har under århundranden byggt upp enorma rikedomar, som i sin tur gett dem allt mer makt, enligt Malone. Och just nu sker en förening mellan techföretag, finansbolag, media och regeringar. En sorts fascism, som Malone tidigare förklarat.

Det är i en intervju med The Gateway Pundit som läkaren och vaccinforskaren återigen ger sin syn på hur världen fungerar.

Malone har tidigare berättat att han kommit till denna insikt i samband med den så kallade pandemin och ”vaccineringen” mot covid. Han har bland annat anklagat globalistgruppen World Economic Forum för att ha ”infiltrerat” västvärldens regeringar.

– Världen är kontrollerad av tre stora fondbolag, som alla äger varandra: BlackRock, State Street och Vanguard. De är uppbackade av några av världens rikaste familjer, som är historiskt rika.

Enligt Malone handlar det om familjer vars rikedom går tillbaka flera generationer.

– Deras rikedom går tillbaka säkert flera hundra år, fortsätter han. Samma familjer äger de flesta centralbanker. Många tror att USA:s centralbank ägs av staten. Tyvärr. Den är privatägd, av samma familjer som äger fondbolagen.

Vidare hävdar han att BlackRock, genom styrelsemedlemskap och aktieägande, snart kan kontrollera 90 procent av USA:s alla företag.

– När man förstår det, kan man också förstå den harmonisering och integration som sker mellan techföretag, finansbolag, media och staten.

– Men är inte detta separata verksamheter? Nej, det är de inte. De är delar av ett stort företag.

Robert Malone har tidigare kallat dessa familjer för ”fascistiska bankirer”.

Den makt som BlackRock, State Street och Vanguard besitter har lyfts fram även i vanliga medier.

Så här stod det i New York Times tidigare i år:

”Forskare har hävdat att denna nivå av koncentration kommer minska företagens incitament att konkurrera med varandra… Till exempel, eftersom Vanguard är den största aktieägaren i både Ford och General Motors, varför skulle man gynnas av konkurrens mellan de båda? Om varje företag ägs av samma lilla antal människor, varför kämpa lika hårt om priser, innovationer och investeringar?… Tre stora fondförvaltares växande inflytande kommer sannolikt inte minska… Hur mycket makt måste de tre företagen samla på sig innan vi bestämmer oss för att det är för mycket?”

Se även Jonas Nilssons dokumentär ”Makthavarna du aldrig valde”, som handlar om just BlackRock:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program