Macgregor: Väst har kuppats av krigsgalna, neomarxistiska globalister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Klyftan mellan härskarklassen och vanliga människor i väst har aldrig varit så stor som nu. Det säger arméöversten Douglas Macgregor i en intervju med The Mother of All Talkshows with George Galloway. Detta är bakgrunden till de tokerier som pågår i världen och kriget i Ukraina, som bygger på en korkad analys av Ryssland av västs makthavare, enligt Macgregor. Kriget är ett verk av ”globalistiska härskande eliter” i väst.

Det går inte särskilt bra för Ukraina i kriget mot Ryssland. Nu verkar även den strategiskt viktiga staden Bachmut falla i händerna på ryssarna.

Samtidigt har västmedia hela tiden utmålat konflikten som en stundande seger för Ukraina.

Hur kan det vara så konstigt? Den amerikanska arméöversten och militäranalytikern Douglas Macgregor, som även har en doktorsexamen i internationella relationer, har en förklaring.

Dels beror det på att väst har gjort en extremt korkad analys av Ryssland.

– De har inte fattat att Ryssland är inte Serbien, Ryssland är inte Irak, säger Macgregor. Dessa människor är berusade på 30 år av enkla segrar över relativt små länder som inte effektivt kunnat försvara sig själva. Det är inte Ryssland. De har resurser i överflöd. Det går inte att isolera Ryssland. Rysslands ekonomi är stor nog, och tillräckligt viktig för Kina, Indien och resten av världen, att det är omöjligt att isolera dem och stoppa dem från handel och expansion. Den ryska ekonomin går mycket bättre än någon i Europa. Deras nationella skuld är liten jämfört med vår, som är förkrossande. Det fanns aldrig någon seriös tankeverksamhet i den här processen.

– De ville mobba Ryssland, något de försökt göra i 20-30 år. Washington trodde man genom den olagliga antiryska regim som installerades i Kiev efter statskuppen 2014 skulle kunna bygga upp en attackstyrka som skulle förstöra Ryssland. Man skickade in en massa pengar, träning och materiel, men de underskattade alltid Ryssland. De trodde att det var ännu ett underutvecklat land som kunde krossas med makt. Det fungerade inte och kommer inte fungera.

Dels beror det på att globalister, oligarker och neokommunister tagit kontroll av västvärlden, förklarar Douglas Macgregor i intervjun med George Galloway.

– Man måste förstå att det här kriget var uttänkt, påbörjat och genomfört av en relativt liten grupp så kallade globalistiska härskande eliter i London, Washington, New York och i mindre utsträckning Paris och Berlin. De är inspirerade av (George) Soros, inte av kristendom. De är inspirerade av (Karl) Marx mycket mer än av Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, Thomas Hobbs och så vidare. Det är detta vi står inför. Klyftan mellan de styrande och de styrda har aldrig varit så stort som den är idag i USA. Och detta är mycket farligt. För vi vet att när så sker, är risken för enorm omvälvning i en ekonomisk nedgång, jättestor.

Enligt Macgregor har cirka 200.000 ukrainska soldater dött i kriget och långt över 300.000 skadats. Det skulle innebära ukrainska förluster på en halv miljon man.

Douglas Macgregor varnar också för att 50.000-60.000 ukrainska barn försvunnit.

– Vi vet vad det betyder. Vi vet att den sjuka pedofilin är utbredd i väst och USA.

George Galloway påpekar att han gjorde en undersökning på sin Twitter där användare fick svara på frågan om de hade röstat på Vladimir Putin eller Joe Biden i ett politiskt val. Han säger att cirka 9 av 10 svarade Putin.

”Förvånar det dig?”

– Ja, något, med tanke på alla ansträngningar som gjorts för att demonisera Putin, säger Douglas Macgregor. Han befinner sig nu i samma kategori som Stalin, Hitler, Saddam Hussein och så vidare. Så det förvånar mig att så många är så klarvakna att de förstår att det inte är sant.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program