Macgregor: ”Allt har fått motsatt effekt – vi har mördat den ukrainska nationen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Allt som västvärldens politikerklass försökte uppnå med sitt proxykrig mot Ryssland har fått motsatt effekt. Det hävdar nu den amerikanska arméöversten Douglas Macgregor. Det som ”bedragarna i Washington” försökte uppnå har helt misslyckats, säger han.

Kriget i Ukraina är inte i närheten av vad västerländska medier och politiker sagt.

Det handlar om ett förödande fiasko som bara gjort Ryssland starkare och som dödat den ukrainska nationen, säger Douglas Macgregor i en intervju med Charlie Kirk.

De som säger att Ryssland lider ljuger, påpekar han.

– Ryssland är nu starkare militärt, finansiellt och ekonomiskt än det varit sedan åtminstone 1980-talet. Ryssland är i ett fantastiskt skick. Befolkningen står helt bakom Putin. De har över 750.000 soldater i och runt Ukraina och kommer nå 1,2 miljoner framöver. De har de mest moderna vapen de någonsin haft. De är välorganiserade, välledda och väldisciplinerade. Påståendet att vi skadat Ryssland är en stor lögn. Det enda vi lyckats med är att mörda den ukrainska nationen. Vi har förstört landet. Jag tror inte det kommer återhämta sig på år, på decennier.

Väst har tvingat Ukrainas befolkning till ett evigt elände, enligt Macgregor.

– Vi stirrar på slutet för petrodollarn, fortsätter han och påpekar att detta är det första avgörande steget i riktning mot att dollarn elimineras som reservvaluta.

– Vi kommer få allvarliga ekonomiska problem på grund av detta. Vi måste sluta ljuga för människor. Detta är fruktansvärt. Ryssarna har gjort enorma vinster. Allt har fått motsatt effekt för de här bedragarna i Washington.

Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program