Fauci: ”Den bästa vaccineringen är att bli infekterad”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den bästa vaccineringen är att bli infekterad. Det sade NIAID-chefen Anthony Fauci, som lett Vita husets ”Coronavirus Task Force” sedan januari 2020, i en intervju från 2004. Infektion ger ett överlägset skydd, förklarade Fauci då och var mycket bestämd med att någon som haft en infektion ”definitivt” inte behövde ta något vaccin.

Det är i en sändning i C-SPAN om influensan från 2004 som en kvinna ringer in och berättar att hon inte kan ta infleunsavaccin eftersom kvinnan blir så sjuk då.

Hon får influensaliknande symtom i veckor eller månader – ”hela vintern”, säger hon – och blir sjukare än om hon inte tar vaccinet. Struntar hon i att vaccinera sig kan hon få influensan naturligt, men då blir det inte alls lika långvarigt.

– Det finns vissa personer som får en dålig reaktion på vaccin. Det kan vara en allergisk reaktion, säger Fauci men är inte säker på varför hon blir så dålig.

När programledaren frågar Anthony Fauci om kvinnan ska ta en spruta, svarar han:

– Nej, om hon har haft influensan i två veckor är hon så skyddad som någon kan bli. Den bästa vaccineringen är att bli infekterad. Om det nu är influensan hon har, behöver hon definitivt inget vaccin.

”Ska hon ska inta ta det igen?”

– Nej. Hon behöver det inte. Att bli infekterad själv är den mest kraftfulla vaccineringen.

Se hela (se cirka 29 minuter in):

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program