”Koldioxidhotet” den perfekta bluffen för totalitära globalister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv grafik

Påståendet att koldioxid är en förorening är fullständigt trams, menar journalisten Alex Newman i Epoch Times Facts Matter. Det slutsatsen drar han efter att ha intervjuat hundratals forskare. Det är helt enkelt inte sant. Men att tuta i mänskligheten något så dumt, är ett genialt sätt att införa ett totalitärt politiskt system, påpekar han.

Historien är full av totalitära system och makthavare. Idag är inget undantag.

Det är det ”klimatfrågan” egentligen handlar om, menar journalisten Alex Newman.

– Mycket av det här bygger på en väldigt felaktig utgångspunkt, idén att koldioxid är en förorening, säger han. Jag skulle säga, efter att ha intervjuat hundratals forskare, varav många världsledande forskare, att föreställningen att koldioxid är en förorening är helt absurd.

– Men däremot ur ett totalitärt perspektiv. Om du kan övertyga människor att koldioxid är en förorening, fortsätter Newman.

Då kan man verkligen få kontroll över människor.

– För det finns ingen mänsklig aktivitet som inte resulterar i koldioxidutsläpp, inklusive att leva, inklusive att dö, att slå på en strömbrytare.

– Varje enskild aspekt av ditt liv – om vi underkastar oss idén att koldioxid är en förorening – kommer då under kontroll av de personer som påstår sig rädda oss från föroreningar.

Tvärtom är koldioxid väldigt viktigt för planeten. En fysikprofessor från Princeton University har förklarat för Newman att jorden VILL HA mer koldioxid. Planeten blir grönare och skördarna förbättras. Om koldioxid inte är en förorening faller alla så kallade klimatåtgärder, påpekar han.

Relaterat:

Professorn: Klimatfrågan är helt falsk – koldioxidutsläpp driver inte uppvärmning
Experten: ”Klimatkrisen” är ett komplett påhitt
Experten: INGA BEVIS koldioxid orsakar uppvärmning
Experten: Människan borde vara stolt över koldioxiden – får livet att frodas

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program