KATERINA JANOUCH:
2023 är året när vaccinnarrativet slutgiltigt rämnar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Jag tror att 2023 blir året när injektionsbubblan spricker en gång för alla och myndigheter, beslutsfattare och experter som står nära läkemedelsindustrin kommer tvingas ta ansvar för att de i princip tvingat unga, friska människor som inte drabbas särskilt svårt av covid, att ta de experimentella injektionerna – som enligt allt fler läkare innebär en större hälsorisk för en i övrigt frisk individ, än viruset självt. Socialminister Jakob Forssmed (KD) fick en massiv folkstorm mot sig när han för några veckor sedan gjorde ett utspel om att fler måste injicera sig mot covid-19. Reaktionerna visar att folk är rejält less på injektionspropagandan, inte minst för att injektionerna inte hjälper mot smittspridningen som utlovats utan i stället äventyrar vårt immunförsvar, något som till och med mainstreammedier utomlands försiktigt börjar uppmärksamma och erkänna. I Sverige är den officiella ståndpunkten gentemot injektionerna fortfarande odelat positiv, något som kommer ifrågasättas när Läkaruppropets stora konferens äger rum i Stockholm. Flera internationellt kända läkare och forskare kommer att delta, vilket förhoppningsvis bidrar till att lögnerna och desinformationen runt covidinjektionerna rämnar en gång för alla.

Den 21-22 januari är det dags för Läkaruppropets stora konferens på Stockholm Waterfront Center, där femton internationellt kända läkare och forskare kommer att delta och där allmänheten bjuds in som publik. En av föreläsarna är den namnkunnige amerikanske läkaren Robert Malone, virolog som varit med och utvecklat mRna-teknologin och som numera också är en av dess främsta kritiker. Malone är också en av dem som starkast kritiserat den urskillningslösa injiceringen för vilket han kastades ut från Twitter med motiveringen att han ”brutit mot plattformens policy för felaktig information om covid-19” som det hette då, när Twitters ledning medvetet censurerade kända röster som gick emot påbjudna åsikter. Malone har sedan dess varit verksam på Telegram, men är sedan några veckor tillbaka på Twitter. En annan som kommer att delta på konferensen är den brittiske kardiologen och författaren Aseem Malhotra vars far dog som en följd av covidinjektionerna. Malhotras Twitterkonto har över 400 000 användare och han för dagligen en kamp för att de experimentella injektionerna ska stoppas helt och hållet. I en fastnålad tweet från den 27 oktober 2022 har Malhotra lagt upp fotografier när han sprider sin fars aska under en indisk begravningsceremoni, följt av texten: ”Farväl pappa. Jag lovar dig av hela mitt hjärta att jag kommer att se till att din förtidiga bortgång inte kommer att vara förgäves och att vi uppnår rättvisa för dem som har lidit i onödan av mRNA-injektioner som förmodligen aldrig borde ha godkänts och absolut inte getts utan informerat samtycke.” Malhotras outtröttliga arbete tror jag kommer starkt bidra till att injektionerna och med vilken aggressivitet de promotats av myndigheterna framöver kommer att erkännas som den största medicinska skandalen i mänsklighetens historia.

Tack vare Elon Musks köp av Twitter är kritiken mot injektionerna nu möjlig, efter att det varit locket på sedan injiceringen påbörjades 2021 och alla systemkritiska röster fritt kunnat avfärdas som tokiga konspirationsteoretiker. I och med att Malone, den amerikanske kardiologen Peter McCullough och en rad andra viktiga systemkritiska läkare och forskare återfått sina konton är debatten i full gång och sanningen går inte längre att tysta. Senaste månaden har det dessutom avslöjats skandal på skandal, hur till exempel Pfizers injektioner aldrig testats för att hindra smittspridning, vilket de bevisligen inte heller gör (och därmed har kampanjen ”kavla upp för att skydda andra” varit helt förljugen, vilket hundra svenska kändisar borde bli medvetna om och göra en offentlig avbön), att Twitter medvetet censurerat seriösa forskares röster eftersom de vågat kritisera hanteringen av pandemin, lockdowns, munskydd, motståndet mot medicinska behandlingar mot covid med hjälp av till exempel Ivermectin, samt främst ifrågasättandet av covidinjektioner. Det har också avslöjats att så kallade faktagranskare är sponsrade av läkemedelsbolag och man har samarbetat med de amerikanska myndigheterna för att tysta alla röster som ifrågasatt injektionerna och kritiserat Anthony Fauci, som tills nyligen var medicinsk chefsrådgivare till USA:s president Joe Biden och en av dem som varit mest drivande för att injektionerna skulle rullas ut brett och även ges till väldigt små barn. Musk har utlovat att ”Fauci files” ska offentliggöras, men i skrivande stund har det ännu inte skett. Men att fler skandaler är att vänta tror jag inte vi behöver tvivla på.

Läkaruppropet startades i början av 2021 och dess deklaration som författades den 12 mars 2021 undertecknades av Sven Román, överläkare och specialist i barn och ungdomspsykiatri, Nils Littorin, ST-läkare i psykiatri, doktor i klinisk mikrobiologi samt Sebastian Rushworth, AT-läkare. Läkaruppropet har tagit fram faktablad som handlar om covidpandemin och bland annat berör det viktigaste om covidinfektionen, behandlingen av covid och covidvaccinen.

Dessa faktablad finns publicerade på uppropets hemsida. Faktabladen går att ladda ner och man uppmanar alla följare på sociala medier eller på hemsidan att skriva ut dessa faktablad och lägga i brevlådor, fästa på anslagstavlor, dela ut i köpcentrum och så vidare. Man kan också mejla faktabladet som en pdf-fil till vänner, politiker, myndighetspersoner och andra man vill nå med information. Majoriteten av personer i Sverige har litat och litar fortfarande på myndigheternas hantering av pandemin. Det är därför Läkaruppropet skrivit dessa faktablad, för att försöka nå så många som möjligt med information som de sannolikt inte tagit del av.

I Sverige har det injicerats cirka 310 000 doser av Pfizers vaccin som saknade tillverkningstillstånd. Exceptionellt många biverkningar rapporteras till Läkemedelsverket, vilket Dagens Medicin skriver om. Hittills i år har man fått in nästan 32 000 rapporter om misstänkta biverkningar. Det motsvarar vad myndigheten normalt får in under fyra sammanlagda år. Av dessa gäller drygt 27 500 vaccin mot covid-19. Betänk då att det normalt anmäls bara 1-10 procent av alla biverkningar av läkemedel och vaccin. Därmed slår antalet anmälda misstänkta biverkningar från covidvaccinen med råge alla rekord. Och mörkertalet är stort. Men symtomatiskt är att Folkhälsomyndighetens Sara Byfors på en presskonferens nyligen började mumla om biverkningar när hon fick frågan om alla borde injicera sig. Som om det börjar blåsa hett om öronen.

Svenska mainstreammedier är i övrigt ytterst återhållsamma med att rapportera om vad som sker på injektionsområdet i utlandet. Den som är intresserad av en mer nyanserad bild än vad Folkhälsomyndigheten upprepar likt en efterbliven papegoja om att injektionerna ”skyddar mot svår sjukdom och död” bör dock lyfta blicken och börja söka information via andra kanaler än statliga svenska televisionen och dess allierade journalister i Dagens Nyheter, Aftonbladet och andra statligt understödda medier som skyddar såväl makthavare som ohederliga forskare som sponsras av Big Pharma.

Fakta är att de som tagit två, tre eller fyra injektioner hösten 2022 fyller sjukhusens infektionsavdelningar. Över 90 procent av dem som dör med eller av covid är ”fullt vaccinerade”. Injektionerna har tydligt visat sig INTE skydda från covidsmitta utan de som injicerat sig verkar tvärtom vara extra lättsmittade? Och nu varnas vi för nya ”mutationer” som tydligen tar sig igenom injektionerna. Ändå står Sveriges egen socialminister och propagerar för fortsatt injicering. Och det ryktas att WHO vill ta fram ett internationellt digitalt vaccinpass för att omöjliggöra internationella resor för alla som inte injicerat sig. Självklart handlar allt detta om kontroll. Men ju mer sanningen kommer fram, desto lättare blir det att säga nej till statliga medicinska övergrepp. Jag hoppas att Läkaruppropets konferens blir den game changer vi behöver – så att detta enorma och ansvarslösa statliga experiment med vår hälsa får ett slut.

KATERINA JANOUCH
programledare och kolumnist Swebbtv, författare och journalist

Länkar:
https://lakaruppropet.se/2022/12/01/internationell-konferens-om-covidpandemin-pa-stockholm-waterfront-congress-centre-21-22-januari-2023/

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/04/lakemedelsverket-exceptionellt-manga-anmalningar-om-biverkningar/

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program