Joe Rogan: ”Skiljer bara månader på desinformation och fakta”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världens mest framstående poddare, amerikanen Joe Rogan, bemöter nu vaccinfanatikernas attacker mot hans podd.

Joe Rogan har nyligen intervjuat den mycket framstående kardiologen Peter McCullough samt mRNA-teknikens grundare Robert Malone, som båda har en avvikande åsikt om covid-19.

Men det får man inte ha.

Så nu har Spotify, plattformen Rogan använder, beslutat att lägga till ”innehållsrådgivning” till varje avsnitt som diskuterar covid-19.

Kritiken är absurd, menar Joe Rogan.

– Peter McCullough är den mest publicerade läkaren inom sitt område någonsin. Robert Malone äger nio patent rörande mRNA-tekniken, och är åtminstone delansvarig för den teknik som ledde fram till mRNA-vaccinen, säger han i ett klipp och fortsätter:

– Båda dessa personer är mycket meriterade, mycket intelligenta och mycket kompetenta. Och de har en åsikt som skiljer sig från det officiella narrativet. Jag ville höra vad de har att säga.

Men intervjuerna har nu stämplats som ”farlig desinformation”.

– Mitt problem med begreppet desinformation är att mycket som påstods vara desinformation för ett kort tag sedan nu är accepterat som fakta. Om du för åtta månader sedan sade att vaccinerade kan smittas och smitta andra, hade du portats från sociala medier. Nu är det fakta. Om du sade att munskydd inte fungerade, hade du portats från sociala medier. Nu sägs det hela tiden på CNN. Om du sade att covid-19 troligen kommer från ett laboratorium, hade du blivit avstängd. Nu är det på framsidan av Newsweek.

– Alla dessa teorier som tidigare var förbjudna diskuterades då av dessa två män som jag hade i min podcast, påpekar Joe Rogan.

Läs Swebbtvs tidigare artiklar om Peter McCullough:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program