Trump till Joe Rogan: Be inte om ursäkt till vänsterdårarna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Joe Rogan (@joerogan)

USA:s förre president Donald Trump tycker Joe Rogan gör ett stort misstag som ber om ursäkt efter att vänsterextremister försökt tysta honom.

Den världsledande poddaren Joe Rogan har blivit hyllad för sin frispråkiga och ocensurerade poddcast, där han intervjuar allsköns människor inte sällan portade från vanliga medier.

Men nu har Rogan publicerat en utdragen och krumbuktande ursäkt för att han använt ”n-ordet”.

Och han har frivilligt tagit bort ett hundratal avsnitt av sin poddcast efter en vänsterextrem häxjakt mot honom.

Rogan ber om ursäkt om och om igen och tycker inte längre man ska få säga som helst. Särskilt inte vita människor, verkar det som.

– Det är inte mitt ord att använda. Jag är väl medveten om det nu, säger han samtidigt som han påpekar att han alltid använt ordet i ”ett sammanhang”.

– Jag har aldrig använt det för att vara rasistisk. Men när man hamnat i en situation där man måste förklara att man inte är rasist, har man gjort något fel, och det har jag uppenbarligen gjort, förklarar Joe Rogan i en film på Instagram.

Tidigare har Rogan hånat det faktum att det närmast är förbjudet att använda ordet, vilket kan ses HÄR. Men nu har han alltså gjort en helomvändning.

USA:s förre president Donald Trump tycker Rogan gör helt fel. Att vika sig för vänsterextremisternas krav och framställa sig själv som svag, är ett stort misstag.

”Joe Rogan är en intressant och populär kille, men han måste sluta be om ursäkt till fake news-kanalerna och dårarna från den radikala vänstern. På hur många sätt kan du be om ursäkt? Joe, gör bara det du gör så bra och låt dem inte få dig se svag och rädd ut. Det är inte du och det kommer det aldrig bli du”, skriver Trump på sin hemsida.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program