”Globalistiska rovdjur” bakom covid – ”massiv förmögenhetsöverföring” från skattebetalare till storföretag

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade pandemin förvandlades till en ”massiv förmögenhetsöverföring” från vanliga människor till företag. Det handlar om en ”fräck global samordning” för att initiera ”The Great Reset”. Det hävdar den australiensiska senatorn Malcolm Roberts.

Nyligen beskrevs covid-19 av Bill Gates som en influensaliknande sjukdom med låg dödlighet som främst drabbar äldre.

Men redan sommaren 2020 visste svenska Folkhälsomyndigheten att dödligheten från covid bara var 0,1 procent bland personer yngre än 70 år.

Malcolm Roberts, senator i Queensland i Australien, beskriver nu den så kallade pandemin som en skamlös ”globalistisk” kupp.

– Detta är första gången som en till stor del privatfinansierad organisation som Världshälsoorganisationen öppet har drivit på en globalistisk agenda. Detta är första gången som allmänheten kunnat se globalt koordinerade slagord som ”Build back better” och ”The Great Reset” genom marionetter, säger han och räknar sedan upp en rad västerländska politiska ledare som använt omänskliga covidåtgärder mot sina befolkningar.

– Detta är den största förmögenhetsöverföringen från medborgare till stora läkemedelsföretag. Bara i Australien handlar det om mer än 8 miljarder dollar, fortsätter han.

Men de så kallade vaccinen, som företagen sålde till världens regeringar, fungerade inte ens som de skulle. De har orsakat enorma mängder biverkningar, och stoppar inte viruset.

Miljardärerna har även tjänat pengar på ekonomiska coronabidrag från staten.

Enligt Roberts har de senaste två covidåren ”använts som en ursäkt för att implementera ’The Great Reset'”. Det rör sig om en ”fräck global samordning” och en ”massiv förmögenhetsöverföring från australiensare till stora företag”, skriver senatorn på Twitter.

Han går också till attack mot den extrema censur i sociala medier som följt i spåren av smittan och som tystat avvikande röster till höger och vänster för att skydda vaccindindustrins och politikernas narrativ, trots att detta gång på gång visat sig vara felaktigt.

Denna ”privatfinansierade censur” har haft en massiv inverkan på samhället, menar han.

– Det är första som gången som globalistiska rovdjur avslöjats med digitala id-förslag som klippts och klistrats från World Economic Forum. Miljontals människor kan se hur digitala id är en massiv förlängning av den elektroniska övervakning och kontroll som testades under covidrestriktionerna, säger senatorn i ett annat klipp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program