EU-politiker varnar för klimatkommunism – utplånar mänsklig frihet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Politikernas hantering av ”klimatkrisen” – som enligt kritiker är ett bedrägeri för att driva igenom en vänsterglobalistisk agenda i världen – kommer ta död på vanliga människors frihet. Det varnar nu EU-parlamentarikern Rob Roos för. Europa går en dyster, dystopisk framtid till mötes om klimatalarmisternas politik inte stoppas, anser han.

Det är den nederländska EU-parlamentarikern Rob Roos, vice ordförande i Europeiska konservativa och reformistiska gruppen, som nu är tillbaka med mer frän kritik mot den globalistiska makteliten.

Närmare bestämt mot klimatalarmisterna, som nyligen lyckats driva igenom ett förbud mot nya bensin- och dieselbilar i EU senast 2035.

Detta är vansinne, enligt Roos.

– ”Varje arbetare sin egen bil!” Ett fint uttalande. Från tiden då Socialdemokraterna fortfarande stod upp för folket. Från den tid då de etablerade partierna fortfarande stod för framsteg. Den tiden är förbi. Och idealet om en privat bil för alla riskerar att försvinna.

– VVD (regeringspartiet i Nederländerna) är nu till och med ansvarigt i EU för planen att endast tillåta elbilar från 2035. Sådana bilar kommer alltid ha ett högt inköpspris på grund av sina dyra batterier. Som ett resultat kommer hårt arbetande människor med låg inkomst inte längre kunna köpa en bil, vilket kommer beröva miljontals holländare deras frihet. Och låt mig vara tydlig. Detta är ingen olycklig konsekvens av politiken. Nej, det är policyn.

Och han fasar för ännu fler konsekvenser.

– Med denna EU-politik kommer Nederländerna att bli en enda stor stad, fortsätter Rob Roos. Fullt av förtillverkade hus, fullt med invandrare och fullt med vindkraftverk. Utan bönder, utan privatbilar och utan frihet. Det är vad som kommer ske.

– Jag vill behålla vårt vackra Nederländerna. Jag vill behålla vår frihet. Och det är därför jag kommer fortsätta att motsätta mig denna agenda.

Lyssna på uttalandet HÄR.

Läs också:
Mikael Willgert: Globalisternas mål är världskommunism
Klimatkommunismen DÖDAR mänsklig frihet: Var är protesterna?
Experten: ”Klimatkrisen” en myt skapad av FN

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program