En ”absurd fantasi” att vaccinet räddat 20 miljoner liv

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det stämmer inte alls att ”vaccinen” mot covid-19 räddat 20 miljoner liv, som en studie påstår. Det hävdar nu den brittiska patologen Clare Craig från HART Group. Hon menar att detta är en ”absurd fantasi” och uppmanar människor att inte lita på allt som sägs kring covid och börja utbilda sig själva.

Det hävdas att det så kallade vaccinet mot covid-19 räddat otaliga miljoner människoliv.

En ny studie från Imperial College påstår att 19,8 miljoner liv räddats av läkemedlet.

Men det är en bluff, hävdar patologen Clare Craig, som är specialiserad på diagnostik.

Banan av dödsfall fortsatte till synes oförändrat efter vaccinering. Foto: hartgroup.org

– De verkar försöka testa hur godtrogna människor är. Hur långt de kan driva detta. Deras senaste modell har producerat den här absurda fantasin att 20 miljoner liv räddats genom vaccination, säger hon i ett klipp.

– Låt oss titta på en graf som visar hur den totala dödssiffran relaterad till covid ackumuleras med tiden. Banan före vaccination fortsatte i stort sett efteråt. Det finns definitivt inget tecken på en minskning i banan när vaccinen introducerades.

För att det som påstås, att 20 miljoner liv räddats, ska stämma, skulle det ha skett en mycket kraftig uppgång utan vaccinen.

– Sanningen är att det finns ingenting från den verkliga datan i världen som kan användas för att stödja denna fantastihypotes. De har skapat denna löjliga siffra och använder den för att försöka manipulera dig. Om man jämför vaccinerade länder med innan de vaccinerades så kan man se att den här historien inte hänger ihop alls.

Så här skulle dödstalen ha utvecklats om påståendet stämde. Foto: hartgroup.org

– Det mest extrema exemplet får man om man jämför vad som hänt i Sydostasien där länder är kraftigt vaccinerade och har upplevt omikronvågen med betydande dödssiffror. Det har varit dödsfall på upp till 300-400 per miljon, eller till och med högre. Och det är liknande siffror som man såg i Europa våren 2020 när vi alla var ovaccinerade. Så den här historien håller inte, säger hon.

Enligt Clare Craig går det inte att lita på vad som presenteras i media.

– Källor som vi brukade kunna lita på, däribland mycket av mainstream-media, sprider nu saker som de påstår är vetenskapliga men egentligen inte är mycket mer än reklam för läkemedelsindustrin. På grund av detta, och på grund av att andra röster ha tystats ner, har nu alla ett eget ansvar att försöka utbilda sig själva om vad verkligheten är och sluta lita på allt som sägs.

Läs: Imperial fantasy of 20 million lives saved

Se tidigare intervju med Clare Craig från 2021:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program