Elsa Widding kan förändra klimatdebatten – ”Folk kommer inse att vi blivit grundlurade”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elsa Widding kan bli ett allvarligt hot mot alarmisternas herravälde i den så kallade klimatfrågan. Det tror Swebbtvs politiska kommentator Lars Bern. Att hon nu kan tala i självaste riksdagen, landets viktigaste forum, är enormt viktigt.
– Nu kan hon vara en motröst till klimatalarmismen, säger Lars Bern till Swebbtv Nyheter.

Energianalytikern och civilingenjören Elsa Widding, som precis blivit ledamot i Sveriges riksdag, har redan ställt till med trubbel i klimatalarmisternas skyddade bubbla.

Igår sade hon i riksdagens kammare att den påstådda klimatkrisen ”saknar vetenskapligt stöd” samt att ”det får vara slut på religionen”.

Detta skapade ramaskri från vänsterrörster och klimataktivister.

Men Swebbtvs kommentator Lars Bern tycker hennes närvaro i riksdagen är viktig.

Extremt viktig.

Att det står en person i ett så betydelsefullt forum som riksdagen har potential att förändra allt. Och nu kommer Elsa Widding vara där i minst fyra år framåt.

– Det är bra att det kommit in någon i riksdagen som kan säga hur det verkligen förhåller sig. Men hon kommer få ett helvete. De kommer jaga henne och försöka förminska henne. Men nu sitter hon ju där i fyra år, säger Lars Bern till Swebbtv Nyheter och fortsätter:

– Nu kan hon vara en motröst till den här klimatalarmismen. Det tycker jag är alldeles utmärkt. Hon har en oerhört viktig funktion att fylla. Så småningom kommer ju den här bubblan att spricka och folk kommer inse att vi blivit grundlurade av alarmisterna.

Se dagens nyhetssändning från Swebbtv HÄR.

Se Swebbtvs tidigare intervjuer med Elsa Widding HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program