”Du måste ta en spruta varje år”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covid-19 kommer hanteras med årlig ”vaccinering” i USA. Det hävdar en chef inom FDA, landets livsmedels- och läkemedelsmyndighet, enligt Project Veritas.

Trodde du att hysterin kring covid-19 var över? Så är det kanske inte alls.

I Sverige har det redan talats om årlig vaccination mot det förkylningsliknande viruset.

Nu har de grävande journalisterna i Project Veritas kommit med ett nytt avslöjande.

De har publicerat en hemlig inspelning där en verkställande chef inom USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet, FDA, avslöjar vad Bidenadministrationen har för plan. Han påstår att årlig vaccin helt säkert kommer bli officiell policy.

Det kommer bli som årlig vaccinering mot influensa, som införs gradvis. Och det ska gälla ”alla”, troligen även barn.

– Biden vill vaccinera så många som möjligt, säger han.

Detta har dock ännu inte tillkännagivits formellt, förklaras det, eftersom myndigheterna inte vill ”jaga upp alla”, men vid någon tidpunkt kommer det bli så.

Det påstår också att skolor kommer kräva årlig vaccinering.

– Vi försöker godkänna… Jag delar inte fullt ut deras [FDA:s] process. De tittar på att vaccinera barn under fem år. Jag menar. Alla tester finns inte. Jag håller med om att det är viktigt att vaccinera dem, men det går inte att ge föräldrarna så mycket försäkran som man normalt vill.

Det ”mest explosiva delen” i inspelningen, enligt Project Veritas, är när samtalet kommer in på vilken inverkan ett ”nödgodkännande” för vaccin har för att övervinna de regulatoriska problem som annars finns med barnvaccinering. Andra godkännanden ställer högre krav.

– Av allt jag hört kommer de [FDA] inte att inte godkänna det.

Samtidigt säger han att de långsiktiga konsekvenserna är oklara.

Han förklarar också att det varit svårt att hitta tillräckligt många gravida kvinnor som vill delta i studierna för att dessa ska bli statistiskt korrekta.

– De har inte testat tillräckligt mycket när det gäller graviditet och kvinnor, säger han och påpekar att kvinnors kroppar är annorlunda än mäns.

Vidare förklarar han vilka ekonomiska intressen som ligger bakom massvaccinationen.

– Det finns incitament hos Pfizer och läkemedelsföretagen att framdriva ytterligare vaccinationer, fortsätter han. Det kommer bli en återkommande intäktskälla. Om de kan få varje person att ta ett årligt vaccin, är det en regelbunden avkastning in i företagen.

Det påstås också att det förekommer enorma ekonomiska utbyten mellan myndigheterna och läkemedelsbolagen. Detta för att företagen ska få sina produkter godkända. Nästan en miljard dollar per år överförs till FDA:s budget från personer som myndigheten reglerar, hävdas det.

Men från FDA:s sida medger man inte att det som sägs i filmen är korrekt.

– Personen som påstås vara i videon arbetar inte med vaccinfrågor och representerar inte FDA:s åsikter, säger myndigheten i ett uttalande till Project Veritas.

Enligt Project Veritas kommer det snart släppas en andra del av inspelningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program