Det är ingen pandemi – utan ett krig: Makteliten försöker kontrollera oss

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade covidhanteringen handlar inte om hälsa. Det handlar snarare om kontroll och att vänja människor vid att bli kontrollerade. Slutmålet att förändra människors beteende och få dem att acceptera ett nytt sätt att leva – i värsta fall genom ett digitalt kontrollsystem. Troligen kommer försöket att tygla mänskligheten att fortsätta, förklarar EU-parlamentarikern Christine Anderson (AfD) i en intervju med Swebbtv.

Det är i en intervju med Swebbtvs Jesper Johansson som den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson hävdar att den så kallade covidhanteringen egentligen inte handlar om hälsa utan om kontroll. Och denna kontroll försöker man nu befästa.

Makteliten och läkemedelsindustrin försökte göra detta redan under svininfluensan för drygt tio år sedan, men misslyckades.

Under covid lyckades man, av någon anledning.

Men Christine Anderson märkte tidigt, redan våren 2020, att något inte stod rätt till.

– Jag påmindes om hur de hanterade svininfluensan. Då försökte de göra exakt samma sak. Då funkade det inte, men den här gången ökade de verkligen insatserna, säger hon.

Under covid lyckades alternativa röster inte riktigt träda fram och ifrågasätta hur farligt viruset egentligen var (även om den svenska Folkhälsomyndigheten redan i juni 2020 visade att dödligheten från det nya coronaviruset var så låg som 0,1 procent bland personer under 70 år).

– Allt var fokuserat på att kontrollera människor. Jag såg mycket tidigt att det inte handlade om att kontrollera ett virus, utan bara om att kontrollera människor. Jag hoppades att jag hade fel, men tyvärr hade jag rätt. Det handlar inte om folkets hälsa. Det handlar om nånting, men inte hälsa, säger Christine Anderson i Swebbtv och fortsätter:

– Man införde restriktioner och ville möjligen se hur långt man kunde driva det innan folk började revoltera. Sedan kom covidpassen. Baserat på en falsk ursäkt. Man ville att folk skulle vänja sig. Vem som helst kan egentligen ta sig in i Tyskland. Våra gränser är inte kontrollerade. Men jag, som tysk medborgare, kunde inte längre gå in i en skobutik eller klippa mig. Jag var inte tillåten att göra det. Vid den tidpunkten var det nog många som tyckte att något blivit väldigt fel.

Personer som inte ville ta det så kallade vaccinet, ”ovaccinerade”, stigmatiserades på ett alldeles förskräckligt sätt, påpekar hon.

– De ville att du skulle vaccinera dig, och om du inte gjorde det fick du stanna hemma. Detta var tydligt. De ovaccinerade var uteslutna ur samhället. De försökte pressa människor. Jag vet många som inte ville vaccinera sig men som var trötta på att bli trakasserade, stigmatiserade och uteslutna. Pressen kom från alla regeringar i västvärlden, och Europaparlamentet. Folk hotades med att de inte skulle få gå till jobbet, eller få vård. Bristen på vårdpersonal skylldes på ovaccinerade. De ville att folk skulle vika sig, och bara göra det.

– Allt var de ovaccinerades fel, fortsätter hon. Jag bara tänkte: Herregud. Det var hemskt. Men de gjorde det medvetet, för de ville att deras narrativ skulle vinna. Deras restriktioner och regler skulle gälla. Och de gjorde allt de kunde för att så skulle ske.

Christine Anderson tror att ”restriktionerna” kan fortsätta, att det som skett bara är början. Som sagt: Ett test för att se hur det skulle fungera och hur folk skulle reagera.

– Tyvärr kommer det göra det, men inte för att vi har en pandemi, utan för att de vill det. Covidpassen, med QR-koder som skulle scannas här och där, var bara en testballong för att vänja folk vid att göra så. Nästa steg blir ett digitalt ID, som de försöker införa överallt. I Italien kommer de snart prova införa en så kallad smart medborgarplånbok. Det är i princip Kinas sociala kreditsystem. Det ska vara frivilligt, men hur länge kommer det vara det? Det handlar om incitament för mänskligt beteende. Det har inget att göra med demokrati eller frihet, säger EU-politikern och påpekar att makthavarna beter sig som om de försöker tygla ett olydigt barn.

Men eftersom Europa på pappret är demokratier, genomförs förändringarna stegvis, förklarar Christine Anderson. Detta just för att människor ska anpassa sig och accepterar förändringarna. Till slut kan vi ha ett system baserat på koldioxidanvändning.

Makteliten är alltså ute efter att förändra människors beteende – till varje pris.

– Ni som inte ser detta behöver öppna era ögon. Det finns bokstavligen talat inga gränser för vad de kommer använda för att få dig att bete dig på ett viss sätt, säger Christine Anderson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program