Covidvaccinen belönas med Nobelpriset – ”Vetenskapen kapad av Big Pharma”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

”Ett sista desperat försök” att rädda mRNA-misslyckandet. Så skriver en läkare i sociala medier om beslutet att tilldela Nobelpriset i fysiologi eller medicin till upptäckter som möjliggjorde de så kallade covidvaccinen.

Det var igår som det meddelades att Nobelpriset i fysiologi eller medicin år 2023 går till Katalin Karikó och Drew Weissman, för ”deras upptäckter rörande nukleosidbasmodifieringar som möjliggjorde utveckling av effektiva mRNA-vacciner mot covid-19”.

Enligt Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet var pristagarnas upptäckter ”avgörande för utvecklingen av effektiva mRNA-vacciner mot covid-19”.

Det handlar alltså om covidvaccinen, och detta har väckt en storm av kritik.

Nobelpriset fick dock snabb uppbackning av globalistorganisationen WHO.

– Idag är en bra dag för hälsan, en bra dag för vetenskapen och en bra dag för vaccin. Jag vill framföra mina varmaste gratulationer till Dr Katalin Kariko och Dr Drew Weissman, som idag vann Nobelpriset i fysiologi eller medicin för deras arbete med att utveckla tekniken som ledde till mRNA-vaccin mot COVID-19, sade WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus på måndagen och hävdade vaccinen spelat en ”avgörande roll för att få pandemin under kontroll”.

Men sedan de släpptes har ”vaccinen” blivit sönderblästrade av kritik, och bland annat kallats för det farligaste läkemedlet någonsin. Nyligen krävde den framstående kardiologen Peter McCullough återigen att vaccinen tas bort från marknaden, eftersom de är så potentiellt farliga.

Vaccinforskaren Robert Malone, som uppfann mRNA-tekniken, skriver nu på X att de båda pristagarna får Nobelpriset, ”inte för att ha uppfunnit mRNA-vaccin (eftersom jag gjorde det) utan för att ha tillsatt psuedouridinet som gjorde att obegränsade spiktoxiner kunde tillverkas i vad som kunde ha varit en säker och effektiv vaccinplattform, om den utvecklats på ett säkert sätt. Bra att veta.”

Vidare hävdar han att Pfizer ”kampanjat för detta sedan 2020” och att ”Pfizer donerar stort till Karolinska Institutet som delar ut Nobelpriset. Vetenskapen har kapats igen av Big Pharma.”

Så här skriver Bret Weinstein, tidigare professor i evolutionsbiolog, på X:

”Detta Nobelpris är otroligt. Inte utdelat för kärn-mRNA-’vaccin’-tekniken – ett arbete utfört av Robert Malone, vars förödande kritik man uppenbarligen vill dölja. Det gavs istället för de största (av många) designdefekterna i doserna: pseudouridin”.

Läkaren och cancerforskaren William Makis, som nyligen varnade för turbocancer hos covidvaccinerade, skräder inte heller orden i ett inlägg på X:

”Nobelpris för den moderna erans största medicinska bedrägeri. Precis som COVID-19-mRNA-vaccininducerad turbocancer slår igenom i mainstream, verkar detta Nobelpris vara ett sista desperat försök att återuppliva mRNA-misslyckandet på flera 100 miljarder dollar!”

”De skrattar i ansiktet på alla vaccinskadade. De skrattar åt oss alla”, skriver en annan användare på X angående priset.

”Nobelpriset har med detta beslut förlorat all status, och framöver borde de som tilldelas priset tacka nej till att ta emot det”, skriver svenska Läkaruppropet.

I sociala medier har folk även reagerat på hur Nobelpriset lästes upp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program