Swebbtvs konferens lockade många – ”Ni gör ett så fantastiskt arbete”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Journalisten Christian Peterson, en av talarna på Swebbtvs konferens. Foto: Swebbtv

Det blev en stor och lyckad Swebbtv-konferens i helgen. Många deltagare ville hylla Swebbtvs verksamhet och medarbetare, och ta selfies med kända Swebbtv-profiler.

Under helgen genomfördes Swebbtvs kryssningskonferens, som snabbt hade sålt ut på biljetter. Det var en välbesökt tillställning med fullsatt föreläsningslokal.

Konferensens tema var Det stora bedrägeriet, förklarade Swebbtvs vd Mikael Willgert, med vilket alltså menas den internationella globalistmaffians olika lurendrejerier, som klimatet och energibedrägeriet, som bara gör människor fattigare och mindre fria.

Bland de hundratals deltagarna fanns en person som förklarade att han kom från isländsk alternativmedia, och att Swebbtv Nyheter var centralt för att islänningar skulle få tillgång till riktiga verklighetsbaserade nyheter. Han översätter Swebbtvs artiklar.

Talade på konferensen gjorde bland andra journalisten Christian Peterson, som hamnat i den hetaste hetluften sedan han med sin tuffa journalistik gått emot etablissemanget. Han berättade om sitt besök på den italienska ön Lampedusa, som fått stor internationell uppmärksamhet på grund av massinvandring från Afrika.

Peterson påpekade dock att invandringen till Lampedusa har pågått under lång tid. Det är inget nytt. Skillnaden nu är, förklarade han, att det kan komma tusentals invandrare på en dag, medan det tidigare kom hundratals.

Invandrarna flygs sedan iväg från ön – till det italienska fastlandet, sade Peterson. Det blev alltså inget stopp på invandringen med Giorgia Meloni som Italiens premiärminister.

Katerina Janouch, Nils Littorin, Jan Tullberg, Lennart Matikainen. Foto: Swebbtv

En annan prominent talare var läkaren Nils Littorin, som dels talade om hur man ska förhindra kriminella ungdomar, men också om covid och de så kallade vaccinen. Under sin läkarutbildning litade Littorin på det medicinska etablissemanget, men efter covid gör han inte riktigt det längre, sade han. Littorin påpekade att han har vänsterbakgrund. Han framhävde Malcom Kyeyunes tes om att Nietzsches idéer om ”ressentiment” kan förklara det hänsynslösa våldet i Sverige, alltså att det handlar om att kompensera den egna känslan av maktlöshet. ”Den som upplever ressentiment känner hat gentemot en annan person eller grupp, därför att denna grupp identifieras som orsaken till det egna lidandet”, har Kyeyune förklarat i en artikel på Kvartal.

Andra talare var författaren Arne Weinz, som berättade att Sverige dessvärre blivit som hans romanserie förutsett. Ekonomen Jan Tullberg talade om den skenande kriminaliteten och hur den ska hanteras. Stefan Torssell höll ett intressant föredrag om Samehs Egyptsons omtalade avhandling om Muslimska brödraskapet. Hans Erixon gick noga igenom globalistmaffians strukturer och idéer. Klaus Bernpaintner talade om EU samt om feminismen och varför den leder till ökat våld i Sverige. Nationalekonomen Micael Hamberg höll ett pedagogiskt föredrag om pengar och guldmyntfoten, och om detta är något Sverige kan införa igen. Magnus Stenlund gav sig på den ekonomiska krisen igen, och hur länge vi kommer befinna oss i ”stormens öga”. I en förinspelad video höll även Lars Bern ett uppskattat föredrag om världsläget.

I pauserna påpekade den ena konferensbesökaren efter den andra hur bra och inlärningsvänliga föreläsningarna var.

– Ni gör ett så fantastiskt arbete, sade en av många entusiastiska besökare som uttryckte ren förtjusning över Swebbtvs existens och verksamhet.

I slutet av konferensen tilldelades Christian Peterson Swebbtvs journalistpris.

Filmer kommer efter hand.

Bild på talarna och programvärdarna:

Anita Bååth, Arne Weinz, Nils Littorin, Magnus Stenlund, Stefan Torssell, Mikael Willgert, Lennart Matikainen, Christian Peterson, Katerina Janouch, Jan Tullberg, Hans Erixon, Micael Hamberg, Klaus Bernpaintner.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program