Antiglobalistisk bok säljer som smör – ”Man vill förslava mänskligheten”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Alex Jones. Foto bakgrund: Mark Taylor

Globalisterna har det inte lätt just nu. Den så kallade pandemin och massvaccineringen gick inte riktigt deras väg. I mångt och mycket blev deras agenda i stället avslöjad. En ny kritisk bok om ”The Great Reset” är idag en av USA:s mest sålda böcker.

Det är Alex Jones som skrivit en bok om globalisternas plan ”The Great Reset”, som går ut på att omskapa världen och dess ekonomiska system.

För detta använder man påstådda ”kriser” som covid och klimatet. Världen ska ställas om och bli ”hållbar”, hävdar globalisterna.

Globalisternas kritiker förfäktar dock att detta bara är en ursäkt för total global dominans, en världsregering. I bakgrunden står i deras mening västvärldens främsta maktkrets, oligarkerna. Denna maktelit är i centrum för det ”spindelnät” som egentligen styr väst, menar kritikerna. I den yttersta delen av nätet finns media och politiker, som inte alltid direkt vet vad som pågår men som till slut uppfattar och läser av vibrationerna från vävens mitt.

”The Great Reset” påstås av vissa vara en konspiration, men är en realitet. Ledaren för globalisternas frontgrupp World Economic Forum, Klaus Schwab, har själv skrivit en bok om det.

Alex Jones bok heter ”The Great Reset: And the War for the World”.

Boken ligger just nu som nummer sju på Amazons lista över mest sålda böcker.

Den har legat på listan i tre veckor nu.

”Den mest kontroversiella mannen på jorden, Alex Jones, ger dig en fullständig analys av The Great Reset, den globala elitens internationella konspiration för att förslava mänskligheten och allt liv på planeten”, förklaras det i presentationen på Amazons hemsida.

”Om du verkligen vill veta vad som händer i världen är det här boken du måste läsa nu. Alex Jones är den mest censurerade mannen på planeten och du bör fråga dig själv varför det är så”, fortsätter introduktionen.

– Den mest sålda boken i Amerika förra veckan var ”The Great Reset: And the War for the World” skriven av Alex Jones. Han sålde mer än 56.000 exemplar, säger Fox News Tucker Carlson i ett program och påstår att media ljugit om vilken bok som sålt mest.

– De vill inte att du ska veta detta.

Läs fler Swebbtv Nyheter-artiklar om ”The Great Reset” HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program