”Anti-globalisten” Giorgia Meloni: Vi kommer aldrig bli finanselitens slavar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En ”anti-globalist” har vunnit det italienska parlamentsvalet. Och om Giorgia Meloni, 45, lever upp till sina ord kan hon bli glabalisternas värsta mardröm.

Av allt att döma kommer Giorgia Meloni – partiledare för nationalistiska Fratelli d’Italia, Italiens bröder, bli Italiens nästa premiärminister – landets första kvinnliga premiärminister.

Hennes parti blev Italiens största i söndagens val, och väntas bilda regering med Matteo Salvinis Lega och Silvio Berlusconis Forza Italia, som får 41-45 procent av rösterna medan vänsteralliansen får 25-29 procent.

Detta var globalisternas värsta mardröm, även om det återstår att se hur Melonis politik i praktiken kommer se ut.

Men Giorgia Melonis åsikter riktar sig mot de ”nihilistiska globalistiska eliterna, som drivs av den internationella finansen”, som enligt henne styr Europa och främjar sådant som illegal invandring ”för att förstöra europeiska identiteter”, skrev Haaretz 2019.

Tidningen kallar henne för en ”anti-globalist”.

Samtidigt vill hon försvara den kristna identiteten från ”islamiseringsprocessen” i Europa.

Enligt Giorgia Meloni försöker globalisterna utrota människors identitet och kulturella rötter. Vi ska bara vara nummer, lydiga konsumenter i händerna på finanseliten.

Så här sade hon vid World Congress of Families 2019:

– Jag får inte identifiera mig som italienare, kristen, kvinna, mamma. Nej! Jag måste vara medborgare X, genus X, förälder ett, förälder två. Jag måste vara ett nummer. För när jag bara är ett nummer, när jag inte längre har någon identitet eller några rötter, är jag den perfekta slaven på nåd under finansiella spekulanter. Den perfekta konsumenten!

– Men vi vill inte vara slavar. Vi kommer försvara det mänskliga värdet. Varenda enskild människa. Varje person har en unik genetisk kod som inte kan upprepas. Oavsett om ni gillar det, så är detta heligt. Och vi kommer försvara det. Vi kommer försvara Gud, nation och familj. Det som äcklar så många. Vi kommer göra det för att försvara vår frihet. Det är därför vi orsakar så mycket rädsla. Vi kommer aldrig bli slavar och enkla konsumenter under finansspekulanter!

Se tal:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program