5.000 soldater ska skydda makteliten från folks vrede

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Davos. © Foto: Ozonski (CC BY 3.0)

Den schweiziska militären har nu börjat förbereda inför årets elitmöte i Davos, som arrangeras nästa vecka av World Economic Forum. ”Anti-WEF-protester” finns planerade, uppger tidningen Blick. 3.000 speciellt utvalda personer har bjudits in, däribland flera ministrar från den svenska regeringen, som dock ännu inte ska ha tackat ja.

World Economic Forums årliga maktelitmöte i Davos i Schweiz äger rum mellan den 16-20 januari. Det börjar alltså på måndag nästa vecka.

Och nu har landets militär börjat förbereda inför mötet. Totalt har man placerat ut 5.000 personal, enligt Blick.

Militärens uppgift är att bistå civila myndigheter i att utföra säkerhetsuppgifter under WEF-mötet, som i år går under rubriken ”Samarbete i en splittrad värld”.

Schweiz parlament har tidigare godkänt att 5.000 soldater skyddar WEF:s årsmöten 2022-2024.

De senaste tre åren, efter bland annat den så kallade pandemin, ”vaccineringen” och klimatalarmismen, har kritiken mot World Economic Forum och andra globalistiska organisationer och maktcentrum exploderat i sociala medier. Covid har bokstavligen använts av dessa krafter som ett sätt för att ”återstarta” världen och stöpa om dess ekonomiska och politiska system. Vad som tidigare sågs som relativt harmlösa möten för ”eliten” och makthavare, ses nu av många som det allvarligaste hotet i världen. Detta då globalisterna ”infiltrerar” regeringar och styr agendan över huvudet på nationella parlament och vanliga medborgare. ”Klimatkrisen” är ett av flera ”bedrägerier” som enligt kritikerna används för att centralisera makten i världen och röva folk på pengar genom meningslösa klimatskatter.

Blick skriver att det inför årets Davos-möte planeras ”anti-WEF-protester” i området. ”WEF väcker kritik”, påpekar den schweiziska tidningen.

Förra året omringades alternativjournalister av World Economic Forums ”egna polis” i Davos, som i grunden egentligen tillhör den reguljära lokala poliskåren. Minst två av poliserna bar ett märke med texten ”World Economic Police” och en märklig symbol med två stångande varelser. Vissa av poliserna var beväpnade med automatvapen.

Läs mer om mötet i vårt tidigare artikel:
Sveriges regering inbjuden till globalisternas årsmöte i Davos

Vaccinforskaren och läkaren Robert Malone är en av kritikerna:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program