Tucker varnar för kollapsande idrottsmän – ökningen påstås vara gigantisk

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Fox News Tucker Carlson varnar nu, med hänvisning till en undersökning från den amerikanska kardiologen Peter McCullough och forskaren Panagis Polykreti, att ökningen av hjärtstopp bland elitidrottare är enorm.

Det är Tucker Carlson som nu hävdar att det skett en dramatisk ökning av hjärtstopp bland idrottsmän. Detta med hänvisning till den världsledande kardiologen Peter McCullough.

Före mRNA-vaccinet mot covid, säger Carlson, skedde 29 hjärtstopp per år inom europeisk idrott. Efter vaccinet har siffran ökat till mer än 1.500 fall, varav två tredjedelar varit dödliga.

– Bevisar det något?, säger Tucker Carlson. Det vet vi inte. Men det är något ni bör veta.

Inslaget gjordes efter att Damar Hamlin från Buffalo Bills kollapsat av hjärtstopp.

– Det oroväckande då idrottsmän på elitnivå är noggrant bevakade när det gäller underliggande hjärtsjukdomar, säger Peter McCullough till Tucker Carlson.

– Det finns sällsynta tillstånd, genetiska abnormiteter och hjärtrytm, som kan ske. Men plötslig hjärtdöd är ett väldigt ovanligt fenomen och det är särskilt sällsynt inom NFL, som har en hög nivån av granskning.

Undersökningen som sägs visa en dramatisk ökning av drabbade idrottsmän kritiseras av nyhetsbyrån AP. Det sägs bland annat att det ”är inte riktig forskning” samt att listan innehåller incidenter från hela världen och bland människor i alla åldrar.

Se Tuckers intervju med Peter McCullough HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program