WHO varnar för vaccinkritiker – folk vill inte längre ta sprutan

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världshälsoorganisationen , WHO, vars näst största finansiär efter Tyskland är Bill Gates. © Foto: Leif Jørgensen (CC BY-SA 4.0)

Vaccinkritiker har fått så mycket inflytande i världen att de lyckats ”undergräva förtroendet” för det så kallade covidvaccinet. ”Desinformation” råder, påstod WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus på tisdagen.

Den globalistiska organisationen WHO – som finansieras av Bill Gates – fortsätter agera som något slags global auktoritet för världens alla länder.

Under tisdagen försökte WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus få fler att ta det så kallade ”vaccinet” mot covid, en substans som tidigare vaccinentusiaster numera ångrar att de tagit och har blivit livrädda för – så farlig uppfattas sprutan på grund av alla biverkningar.

Redan våren 2020 hade covid-19 en dödlighet på låga 0,1 procent för personer under 70 år.

Men enligt Ghebreyesus är det tvärtom fortfarande ett allvarligt läge.

Nu är det nästan tre år sedan WHO utlyste en ”folkhälsokris av internationell oro”, sin högsta beredskapsnivå. Under denna vecka ska WHO:s så kallade kriskommitté för covid-19 träffas för att diskutera om den nuvarande situationen fortfarande utgör en ”global nödsituation”.

– Även om jag inte kommer föregripa kriskommitténs råd, är jag fortfarande mycket oroad över situationen i många länder och det ökande antalet dödsfall, säger han.

– Alltför få människor, särskilt äldre och vårdpersonal, är tillräckligt vaccinerade. Alltför många människor ligger efter med sina påfyllnadsdoser.

Samtidigt påpekar han att bevakning och genetisk sekvensering minskat dramatiskt, vilket enligt honom gör det svårare att spåra kända virusvarianter och upptäcka nya.

Och han lägger nu skulden på de som sprider ”desinformation” om vaccinen.

– Det finns en ström av pseudovetenskap och desinformation som cirkulerar, vilket undergräver förtroendet för säkra och effektiva verktyg för covid-19. Mitt budskap är tydligt – underskatta inte det här viruset, det har och kommer fortsätta överraska oss och det kommer fortsätta att döda, såvida vi inte gör mer för att få hälsoverktyg till människor som behöver dem och för att heltäckande ta itu med desinformation.

Men det är inte bara covid som är ett jättehot mot världen. Nejdå, det finns fler.

De globala hoten är rentav otaliga, enligt WHO-chefen, inte minst ”klimatkrisen”.

– Covid-19 är inte det enda hotet som mänskligheten står inför, förklarar Tedros Adhanom Ghebreyesus och påpekar att han sedan årsskiftet har ”talat om de otaliga hoten som kräver ett aldrig tidigare skådat svar, från kolera till konflikt till klimatkrisen”.

I sociala medier fortsätter kritiken mot vaccinen och WHO dock att flöda.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program