Vinterstorm förklaras med ”klimatförändringar” – media och politiker larmar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Oavsett om det är kallt eller varmt påstår alarmister att det har sin grund i ”klimatkrisen” och ”uppvärmningen”. Den kraftiga vinterstormen i USA förklaras nu på detta sätt.

Vinterstormen som drog in över USA under julhelgen har kostat minst ett 60-tal liv.

Det var så kallt som upp emot 50 minusgrader.

Nyligen rapporterade Swebbtv om att ett kallare klimat väntar världen under kommande decennier, på grund av solens minskade aktivitet.

Det är detta vi behöver förbereda oss på genom att ha tillräckligt med energi.

Men media förklarar vinterstormen i USA med ”klimatförändringar” och ”uppvärmningen”. Man fortsätter alltså samma politiska agenda, oavsett om det är kallt eller varmt.

Och det var väntat.

– Den klimatfascistiska rörelsen erkänner ju inte det här med solens påverkan på klimatet, sade Lars Bern till Swebbtv Nyheter nyligen. De ser bara en mänsklig påverkan. De kommer inte lyssna på det här. Att solen har en absolut dominerande effekt på vårt klimat har vi ju vetat hela tiden. Historiska köldperioder har sammanfallit med låg solfläcksaktivitet. Den lilla istiden orsakades av låg solfläcksaktivitet. Och av allt att döma är vi på väg in i det igen.

New Yorks demokratiska guvernör Kathy Hochul förklarar vinterstormen med ”klimatförändringar”, som enligt henne har ökat frekvensen av ”dödligt extremväder över hela USA”, rapporterar Global News.

Det är ”mycket tydligt” för henne att det som nu skett i USA handlar om klimatförändringar.

– Historiska stormar är inte längre historiska för oss. Det har blivit ett sätt att leva i vår delstat och är ett resultat av klimatförändringarna, säger hon.

– Det är mycket tydligt för mig att effekterna av klimatförändringarna skapar förödelse överallt.

”Extrem kyla kan bli vanligare med klimatförändringar… Det kan låta kontraintuitivt, men klimatförändringarna kan ha något att göra med en ökande mängd extrem kyla i USA”, skriver nyhetskanalen 9 News.

”Förklaringen kan mycket väl stavas den försvagade jetströmmen. Om uppvärmningen fortsätter, så kan jetströmmen permanent byta bana de kommande decennierna – med oerhörda konsekvenser som följd”, kan man läsa i Aftonbladet om vinterstormen.

”Veckans vinterstormar kan ha sina egna kopplingar till klimatkrisen”, sägs det i The Guardian.

”Det är denna typ av händelser som kan bli vanligare när klimatförändringarna accelererar”, påstår Bloomberg.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program