”Vi har biolabb i Ukraina eftersom vi utvecklar biovapen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Robert F. Kennedy Jr. © Foto: Daniel Schwen (CC BY-SA 4.0)

USA har haft biolabb i Ukraina eftersom man utvecklar biovapen. Det hävdar nu den amerikanska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. i en intervju med Tucker Carlson on Twitter. Och det finns en koppling till vaccin, menar Kennedy,

Ryssland har anklagat USA för att ha utvecklat biovapen i Ukraina, något den amerikanska regeringen förnekar. Att det finns biolabb i Ukraina har man dock erkänt.

Vad har labben använts till?

Enligt den demokratiska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. har USA utvecklat biovapen.

– Vi har biolabb i Ukraina eftersom vi utvecklar biovapen, säger han i Tucker Carlson. Och dessa biovapen använder alla typer av ny syntetisk biologi och CRISPR-teknik, och gentekniker som inte varit tillgängliga för tidigare generation. De kan skapa skrämmande, skrämmande saker.

Vidare hävdar Kennedy att USA återgick USA till kapprustningen inom biovapen 2001 i samband med lagändringarna i ”Patriot Act”, som tillkom efter 11 september-attackerna. Då började Pentagon lägga mycket pengar på biovapen, säger han i intervjun. Men samtidigt var den amerikanska staten orolig för att man skulle bryta mot Genèvekonventionen. Man var inte säker på att bestämmelserna i den inhemska lagen skulle stå sig, ha fungerande kryphål, mot de fördrag som den amerikanska kongressen hade skrivit på.

Enligt Kennedy överförde man ansvaret för biosäkerhet till en speciell avdelning inom en myndighet. Det finns också ett samband mellan vaccin och biovapen, hävdar han.

– När du utvecklar biovapen, alla biovapen, behövs det vaccin, så du utvecklar dem sida vid sida, fortsätter Robert F. Kennedy Jr. För i hundra procent av fallen när du använder ett biovapen, uppstår det ”blowback”. Din sida blir också sjuk. Så för att kunna utveckla det offensivt, behöver du ett vaccin. Du måste vaccinera din egna innan du använder det. Så dessa två saker utvecklas genom ett område inom vetenskapen kallad ”gain of function”.

Se längre klipp där han talar om biovapen HÄR.
Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program