Vaccinskadad konfronterade eliten: ”Ansvariga har lämnat oss att ruttna”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak blev konfronterad i livesändning av en upprörd vaccinskadad man. Mannen har fått sitt liv förstört av ”vaccinet” mot covid-19 och ville veta när Sunak ska göra något för dem som skadats av sprutorna.

Det var under GB News Peoples Forum som en arg man i publiken riktade sig mot Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak, som var i studion.

Den arge är en vaccinskadad man vid namn John Watt, som blivit skadad av det förödande så kallade vaccinet mot covid-19.

– Jag vill att du tittar mig i ögonen, Rishi Sunak, och jag vill att du ser smärtan, traumat och den ånger jag har i mina ögon, sade mannen.

Och han var inte den enda i publiken ”som fått sitt liv förstört av det där covid-19-vaccinet”, förklarade han.

– Jag känner personer som förlorat benen – amputationer. Jag känner personer med hjärtsjukdomar, som jag själv, Rishi Sunak.

Enligt mannen har de makthavare som fick folket att injicera sig med läkemedelsjättarnas substans lämnat de skadade att ruttna. Nu måste de vaccinskadade hjälpa varandra.

– Varför har de ansvariga, de som sade åt oss alla att ”göra det rätta”, lämnat oss alla att ruttna, lämnat mig och de tusentals – tiotusentals – i detta land att ruttna?

Den vaccinskadade mannen, som fick applåder av publiken, ville bland annat veta när Sunak ska börja göra agera korrekt i denna fråga.

– Vi är tystade, Rishi. På sociala medier och allt. Vi är tystade!, fortsatte mannen. Vi är de mest tystade människorna i det här landet!

Premiärministern svarade bland annat att det finns ett ”vaccinkompensationssystem” och att det är svårt för honom att kommentera enskilda fall.

– Jag är väldigt ledsen och chockad av att höra att du har tystats av någon. Det förvånar mig, säger Rishi Sunak.

Se klipp längst upp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program