”Vaccinpassen spårar dig automatiskt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En talesman för de revolterande lastbilsförarna i Kanada hävdar att vaccinpassen som landets vänsterliberala regering infört automatiskt spårar och identifierar telefoner de är kopplade till. Man behöver inte ens visa upp sin QR-kod.

Även Fox News Tucker Carlson har nu uppmärksammat den cirka 70 kilometer lång lastbilskonvojen på väg mot Kanadas huvudstad Ottawa.

Lastbilsförararna, som har mycket makt eftersom de står för en stor del av landets ekonomi, kräver att de ”galna covidrestriktionerna”, som Tucker uttrycker det, tas bort.

Lastbilarna har börjat anlända i Ottawa och i morgon planeras en gigantisk demonstration med över en miljon deltagare.

Landets vänsterliberala premiärminister Justin Trudeau har dock gömt sig i covidkarantän, trots att han testat negativt för smittan. Han väntas alltså inte möta lastbilsförarna.

Tucker Carlson har intervjuat Benjamin Dichter, en talesman för lastbilsförarna, som sedan mitten av januari alltså påtvingats ett krav på vaccinering från regeringen.

– Vi har sett Kanada utvecklas från Trudeaus ”soliga vågor” till mörkt, auktoritärt förtryck och kontroll. Vi vill ha bort vaccintvånget och vaccinpassen. Passen är mycket oroväckande. Igår passerade jag gränsen för första gången med mitt digitala pass. Jag höll upp min telefon för gränsvakten för att visa QR-koden. Vet du vad han sa till mig? ”Det är ok, jag behöver det inte.”

– Vad menar du?, svarade jag. ”Din telefon syns redan på min skärm och korrelerar med ditt pass”, fick jag som svar. Fundera på det. De vet alltså vilka som är på väg till gränsen redan innan de kommit fram. De spårar dem. Vad hindrar regeringen att utöka detta till hela landet och inte bara begränsa det till gränspassager?

Enligt Dichter har Kanadas regering lobbat för att USA:s regering ska införa samma sak.

– Vi vet inte varför de gör detta eller vad som står i avtalet. Kommer de byta information och spåra telefoner över gränsen mellan USA och Kanada? Vi vet inte. Men det är detta som väntar om det inte stoppas, och det är därför som vi drar gränsen. Det är här vi sätter ner foten.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program