USA:s multidosvaccinerade försvarsminister covidsmittad – igen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Lloyd Austin i Filippinerna i juli 2021. Foto: DoD photo by Chad J. McNeeley

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har smittats av covid-19 en andra gång det här året. Han har tagit upprepade doser ”vaccin”, och nu smittas han alltså upprepade gånger.

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har fått covid-19 ännu en gång.

Det meddelar landets försvarsdepartement på sin hemsida.

– I morse testade jag positivt för covid-19. Jag upplever lindriga symtom och kommer placeras i karantän hemma under fem dagar i enlighet med CDC:s riktlinjer, säger Austin i ett uttalande.

Men detta är alltså inte första gången ministern får covid. Han hade covid redan i januari, en tid efter att han fått en påfyllnadsdos.

Även denna gång tackar han det så kallade ”vaccinet”, och hävdar att det är därför som han fått så milda symtom. Detta även om omikron ger milda symtom oavsett vaccinationsstatus.

– Vaccination är fortfarande ett medicinskt krav för vår personal, och jag fortsätter att uppmuntra alla att bli fullvaccinerade och boostade, säger han.

Totalt har han själv tagit två ”boosters”.

I sociala medier skämtar många med Lloyd Austin, eftersom han under ett besök i Filippinerna i juli 2021 bar både munskydd OCH visir. Detta ska dock ha varit lagkrav i landet, enligt Daily Mail.

Enligt framstående oberoende läkare är ”vaccinet” i realiteten skadligt för immunförsvaret.

– De som frambringar nya varianter är de som blivit högvaccinerade och infekteras upprepade gånger. Prata med människor i din närhet så kommer du upptäcka att de som blir infekterade om och om och om igen av omikron eller har kroniska infektioner är de som är högvaccinerade. Det är vad som sker, säger läkaren och vaccinforskaren Robert Malone i The War Room.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program