Tucker vill skicka ”väpnad styrka norrut” för att ”befria Kanada från Trudeau”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

USA skickar enorma mängder vapen och pengar till Ukraina. Varför skickar man inte i stället ”en väpnad styrka norrut för att befria Kanada från Trudeau”? Det undrar Fox News programledare Tucker Carlson i sitt program Tucker Carlson Today.

Hur kommer det sig att USA skickat över 100 miljarder dollar till Ukraina?

Enligt Tucker Carlson borde man skicka den amerikanska militären till Kanada.

Detta eftersom landet enligt honom håller på att förvandlas till en kommunistisk diktatur under premiärminister Justin Trudeau. En utveckling som började under covid och ”vaccinen”.

Carlson syftar bland annat på Justin Trudeaus hänsynslösa åtgärder mot den fredliga lastbilskonvojen i Kanada i början av förra året, som protesterade mot vaccintvång och covidnedstängning.

– Varför ska vi stå och titta på när vår största handelspartner, det land som vi delar den längsta gränsen med – och faktiskt ett fantastiskt land, jag älskar Kanada och har alltid älskat Kanada på grund av dess naturliga skönhet – varför ska vi låta det förvandlas till Kuba?

USA måste befria Kanada från Trudeau, lyder Tuckers förslag.

– Vi spenderar alla dessa pengar för att befria Ukraina från ryssarna. Varför skickar vi inte en väpnad styrka norrut för att befria Kanada från Trudeau?, säger Tucker Carlson och påpekar:

– Jag menar det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program