Lars Bern till media: ”Vad fan håller ni på med?” – döljer verkligheten

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Vad fan håller journalistkåren på med?”. Det undrar teknologie doktor Lars Bern i ett nytt avsnitt av Swebbtv Omvärldsanalys, med anledning av de så kallade covidvaccinen. Enligt Bern är det uppenbart att det som pågår är en ”jättekatastrof”. Men media sopar allt under mattan. I helgen publicerade Swebbtv en viral intervju med den tidigare överläkaren Sture Blomberg, som också är orolig för vad vaccinen ställer till med. Det finns ingen nytta utan en risk med preparaten, anser Blomberg.
– Ta för fan inte fler vaccincdoser, säger Lars Bern.

Det är den allt mer oroväckande informationen om de så kallade covidvaccinen som nu får Swebbtvs vetenskapliga kommentator Lars Bern att reagera kraftigt. Detta bland annat på grund av Swebbtvs intervju med den förra överläkaren Sture Blomberg, som publicerades i lördags.

Enligt Blomberg finns det ingen nytta med ”vaccinet”, utan innebär i stället en risk.

Men etablerade medier rapporterar inte om vad som sker. De deltog inte ens på den stora covidkonferensen i Stockholm nyligen.

– Det som upprör mig mer än något är mainstream-media. Vad fan håller journalistkåren på med?, säger Lars Bern i Swebbtv Omvärldsanalys. Varför medverkar de till det här? Jag kan inte förstå att de inte har någon skam i kroppen över huvud taget. För det är ju så uppenbart att detta är en jättekatastrof, som har orsakats av det medicinska etablissemanget.

Vad som sker förtigs i stället systematiskt av media, påpekar Bern. Journalisterna håller människor ”oinformerade eller desinformerade”.

– Detta visar återigen hur otroligt viktigt det är med kanaler som Swebbtv. Vi måste ha mer alternativmedier, eftersom mainstream-media inte fungerar längre. De är bara maktens och de ekonomiska intressenas megafon. Det finns inget område som är så genomscensurerat som det här området som har med covid och vaccinen att göra.

Anledningen, enligt Bern, är att västvärldens stora finansintressen kontrollerar även medierna.

Lars Bern förstår inte ens hur någon kan vilja jobba för gammelmedia.

– Jag skulle inte ha skam i kroppen att göra det.

– Allt sopas under mattan.

Samtidigt fortsätter medicinska myndigheter uppmana folk att ta det så kallade vaccinsprutorna, som enligt Lars Bern är ”livsfarliga”.

Ta för fan inte fler vaccincdoser, betonar han. Varje gång man tar en mRNA-dos sätter kroppen igång och producerar de här spikproteinerna, som är den farliga patogenen. Problemet med mRNA-doserna är att man sätter igång en spikproteinfabrik i kroppen. Man får väldigt höga doser. Man ska till varje pris undvika att ta det här. Och de har ju ingen skyddande effekt. Det finns studier som visar att ju fler doser man tar ju sämre blir det naturliga immunförsvaret.

– Det bryter ner det naturliga immunförsvaret.

Och media fungerar på samma förödande sätt när det gäller kriget i Ukraina. De målar upp en bild av konflikten som inte stämmer överens med verkligheten. Västvärldens politiker är fullständigt huvudlösa när det gäller Ukraina, vilket kan leda till katastrof, enligt Lars Bern.

Bokstavligen.

Enligt Lars Bern beror västpolitikernas galenskap bland annat på medias propaganda om kriget.

– Det odlas en myt, en föreställning om att den ukrainska armén är framgångsrik mot ryssarna. Det är den inte, säger han. Det här är fruktansvärt.

– Att skickas till fronten är en säker dödsdom.

Läs också: Överläkaren: Finns ingen nytta med ”vaccinet” – kan vara farligare än covid

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program