Tucker: Ukrainakriget en stor ”penningtvättsoperation”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Ukrainakriget är en stor ”penningtvättsoperation” som inte kommer sluta med att de ukrainska styrkorna vinner över Ryssland, oavsett hur mycket av skattebetalarnas pengar som västvärldens politiker fortsätter att lägga på det. Det säger journalisten Tucker Carlson i en intervju med The Blazes Glenn Beck.

Ukraina blir bara svagare och svagare i proxykriget mot Ryssland. Ändå fortsätter Sveriges politiker och andra makthavare i västvärlden att elda på konflikten med ännu mer pengar och vapen, i stället för att söka en fredlig lösning. Många fler kommer alltså dö.

Varför har det blivit så här?

Enligt Tucker Carlson är kriget en stor svindel, ett sätt för västeliten att tvätta pengar. Mycket av pengarna avsedda för Ukraina går nämligen egentligen till vapentillverkare i väst. Lite som den så kallade pandemin, som berikade läkemedelsindustrin med ofantliga summor på grund av ett virus som redan i mars 2020 hade en låg dödlighet på 0,1 procent för människor under 70 år.

Och nu vill ju Bidenadministrationen skicka ytterligare 60 miljarder till Ukraina.

– 60 miljarder dollar kommer inte göra så att Ukraina vinner över Ryssland. Ingen ärlig människa tror att det kommer fungera, säger Tucker Carlson till Glenn Beck och fortsätter:

– Detta är en penningtvättsoperation. Många av människorna som är involverade i det gör pengar på det. Och om du tjänar pengar på krig, det får du ta med Gud, för det är verkligen omoralisk. Det är verkligen riktigt, riktigt fel.

Tucker hävdar också att Storbritanniens tidigare premiärminister Boris Johnson krävt en miljon dollar för att låta sig intervjuas av honom.

Efter att Tucker intervjuat Rysslands president Vladimir Putin, blev han attackerad av just Johnson, som bland annat kallade honom för en ”förrädare av journalistik”. I Putin-intervjun hävdas det att Johnson sabbade ett fredsavtal mellan Ryssland och Ukraina våren 2022.

– Boris Johnson kallade mig Krelms verktyg eller nåt. Så jag lade in en begäran om en intervju med Boris Johnson. Till slut återkommer en av hans rådgivare till mig och säger att han kommer att prata med mig men det kommer kosta en miljon dollar. Han vill ha en miljon dollar!

– Putin ville inte ha en miljon dollar!

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program