Tucker: Nato kollapsar – när tyskarna fattar att USA bombade Nord Stream

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Mainstream-medias narrativ om världen kommer till slut inte fungera längre. Det menar den amerikanska journalisten Tucker Carlson. Till slut kommer till exempel det tyska folket inse att det är USA som attackerat Tyskland och saboterat landets energiförsörjning. När sanningen segrar, kommer allt rasa, enligt Tucker.

Världen är inte alls vad mainstream-media påstår. Det som egentligen pågår är något helt annat, menar journalisten Tucker Carlson.

Under ett besök i Ungern gav han sin syn på vad som händer i världen.

– Världen håller på att startas om fullständigt, säger Tucker Carlson. Världsordningen efter kalla kriget håller på att kollapsa. Nato kommer kollapsa, uppenbarligen. Man kan inte låta föraren av Nato, som är USA, sabotera Tysklands främsta källa till billig energi. Bidenadministrationen sprängde Nord Stream. Och tyskarna är så självhatande att de inte säger något om det. De sänker huvudet, och säger de inte vill prata om det. Men jag vill prata om det, för det är viktigt.

– För det första var det historiens största industrisabotage. För det andra var det det största mänskliga koldioxidutsläppet i historien, vilket, om du är en del av klimatsekten, är djävulen själv på jorden. Och Bidenadministrationen gjorde det. Men för det tredje, och allra viktigaste, var det en attack mot Tyskland, som är Europas mäktigaste land. Västeuropa är USA:s sista allierade. Och vi attackerade precis vår viktigaste allierade.

Tidigare i år avslöjade den legendariska amerikanska journalisten Seymour Hersh att det var Nato-länderna USA och Norge som sprängde Nord Stream, en händelse som närmast försvunnit från mainstream-media.

– Nato kan inte hålla på lång sikt, fortsätter Tucker. Nån gång kommer tyskarna vakna upp och inse att ”Ni förstörde vår ekonomi”. Jag tror inte att det kan fortsätta efter det. Jag tror verkligen inte det. Jag kan ha fel, men jag kan inte se hur det skulle gå till.

Se klippet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program