Trump: ”Vänsterdårarna” måste stoppas – expresidenten i krig mot oligarker och globalister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

USA är på väg mot totalt förfall. Det säger landets förra president Donald Trump, efter åtalet emot honom, som enligt Trump bara är ett politiskt försök att stoppa honom från att återta Vita huset i presidentvalet nästa år. Globalisterna vill krossa honom.

Under tisdagen åtalades Donald Trump på 34 punkter för påstått bokföringsbrott.

Men enligt Trump är detta bara ännu ett försök från den globalistiska makteliten som kontrollerar USA och väst att krossa honom.

Trump är den första amerikanska presidenten någonsin att åtalas.

– Det enda brott som jag begått är att jag orädd försvarat vår nation från dem som försöker förstöra den, säger han i ett tal.

Fallet mot honom drivs av ”den radikala vänsterns George Soros-stödda åklagaren Alvin Bragg från New York”, förklarar han vidare.

– Vår ekonomi kraschar, inflationen är utom kontroll. Ryssland har anslutit sig till Kina. Kan ni tro det? Saudiarabien har anslutit sig till Iran. Kina, Ryssland, Iran och Nordkorea har format sig som en hotfull och destruktiv koalition. Det skulle aldrig ha hänt om jag var president, det skulle aldrig ha hänt, inte heller skulle Rysslands attack i Ukraina ha hänt.

– Alla dessa liv kunde ha räddats. Alla dessa vackra städer skulle stått kvar, fortsätter Trump. Vår valuta kraschar och snart kommer den inte längre att vara världsvaluta, vilket kommer bli vårt största nederlag på 200 år. Vi kommer inte ens vara en stormakt. Om man tar de fem värsta presidenterna i USA:s historia och lägger ihop dem, skulle de inte komma i närheten av den förstörelse av vårt land som Joe Biden och Bidenadministrationen har gjort. Otroligt nog är vi nu en sviktande nation. Vi är en nation på fall och nu vill dessa radikala vänsterdårar störa våra politska val med hjälp av rättsväsendet. Vi kan inte låta det hända.

Enligt Donald Trump hänger det nu ett ”mycket mörkt moln över vårt älskade land”.

– Detta är politisk förföljelse och valinblandning på historiens högsta nivå. Från att jag gick ner för den gyllene rulltrappan i Trump Tower, och redan innan jag svors in som president, har de radikala Vänsterdemokraterna – fienden till de hårt arbetande männen och kvinnorna i detta land – engagerat sig i en häxjakt för att förstöra ”Make America Great Again”-rörelsen, sade han i ett uttalande den 30 mars.

– Trump åtalas för att han planerar att utmana Joe Biden i presidentvalet. Det är så enkelt, säger Fox News Tucker Carlson i en kommentar:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program