Trump: Antingen krossar vi den djupa staten, eller så krossar den oss

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den bluffaktiga Rysslandsutredningen har fått katastrofala konsekvenser. Men det riktiga offret är inte Donald Trump, utan det amerikanska folket. Det hävdar den tidigare presidenten själv i en artikel i Newsweek. Inte minst att hans mer resonliga inställning till Ryssland övergavs – och nu står världen på randen till ett tredje världskrig. Han kallar sig själv för ett ”ett existentiellt” mot den globalistiska makteliten.

Medias propaganda mot Donald Trump har fått mycket större konsekvenser än att han inte omvaldes till president, menar han nu själv.

Tidigare i år visade det sig, enligt en rapport från amerikanska justitiedepartementets särskilda utredare John Durham, att den så kallade Rysslandsutredningen mot Trump var en bluff.

Den handlade alltså om en påstådd koppling mellan Ryssland och Donald Trumps presidentkampanj 2016. Men utredningen baserades på obekräftade uppgifter.

Målet var att få bort Trump, som beskriver den agenda han drev som president som ”ett existentiellt” mot ett korrupt etablissemang i Washington.

Han påpekar i Newsweek att han lovade stoppa illegal massinvandring, avsluta ”globalistiska handelsavtal”, hejda utförsäljningen av USA till Kommunistkina, stå upp mot den djupt rotade byråkratin och företagsledda medier samt bryta de neokonservativas eviga krig i andra länder.

Det var det makteliten ville förhindra.

Donald Trump anser att han utsattes för en tre år lång ”massiv desinformationskampanj”.

Det var en ”laglös förföljelse baserad på den monstruösa lögnen att jag var en förrädare mot mitt land”, förklarar han vidare.

Enligt den tidigare presidenten är det nu påvisat hur de inblandade nyckelpersonerna i Rysslandsutredningen hela tiden visste att allt var en lögn.

Och det främsta offret för denna bluff, menar Trump, är inte han personligen utan det amerikanska folket. Så förödande har konsekvenserna blivit.

Förstörelsen som ”bluffen” orsakat Amerika är ”närmast oöverskådlig”, hävdar han.

”Istället för att ha en bättre relation med Ryssland som jag arbetade för att bygga upp, har vi nu ett proxykrig med Ryssland, delvis underblåst av de kvardröjande ångorna från Russiagate-vansinnet. Ukraina har blivit helt ödelagt. Ett ofattbart antal människor har dödats. Och vi kan mycket väl hamna i tredje världskriget”, skriver han i Newsweek.

Nu är det upp till de amerikanska väljarna, påpekar Donald Trump, att bestämma: Antingen krossar den djupa staten Amerika, eller så krossar folket den djupa staten.

USA går till presidentval nästa år. 2024.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program