”Den djupa staten” bakom falsk Rysslandsutredning, enligt Trump

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Official White House Photo by Shealah Craighead/Public domain

FBI ”misslyckades med att upprätthålla sitt uppdrag om strikt trohet till lagen” när man inledde sin så kallade Rysslandsutredning mot Donald Trump. Detta enligt den särskilda utredaren och juristen John Durham, som nu släppt sin rapport. Det finns inga bevis för någon samverkan mellan Trump och Ryssland, uppger Fox. Tvärtom startades Rysslandsutredningen på obekräftade uppgifter.
– Detta är korruption på en nivå vi aldrig tidigare sett, säger Trump.

Justitiedepartementets särskilda rådgivare, John Durham, har nu kommit med sin rapport om den så kallade Rysslandsutredningen mot Donald Trump.

Och den är minst sagt kritisk.

Bland annat ska utredningen ha påbörjats på ”obekräftade uppgifter”, skriver Ekot.

Enligt Donald Trump är den ohederliga utredningen mycket allvarlig och påverkade presidentvalet 2020.

– Detta är den djupa staten, säger Donald Trump i Just The News. På många sätt har de styrt regeringen under lång tid. Vi kom in och bröt det. Många var inte glada över det, och det är därför som sådana här saker händer.

– Detta är enormt detaljerat. Total upprättelse, säger Trump vidare om Durhams rapport. Och nu borde något hända. Detta är korruption på en nivå vi aldrig tidigare sett. Om vi hade en ärlig media, hade detta varit århundrades nyhet.

Enligt FBI-visselblåsaren Steve Friend har FBI nu ”avslöjat sig som en politisk aktör och har inte längre någon legitimitet”, säger han i Fox.

– Allt var ett partiskt hitjob som genomfördes av den styrande eliten i det här landet för att handikappa en president som de visste att de inte kunde kontrollera, heter det i Newsmax.

– Det tog bara fyra år. Men nu har Durham-rapporten kommit. Och han kom fram till vad alla redan visste. Hela historien om en konspiration mellan Trump och Ryssland var en gigantisk bluff som startades av demokrater, säger Fox-programledaren Jesse Watters. FBI visste att det var en bluff. CIA visste att det var en bluff. Och Barack Obama visste att det var en bluff. Alla visste hela tiden att det var en bluff, men de agerade som att det var på riktigt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program