”Tjänade pengar på lögnen” – Joe Rogans häftiga kritik efter massvaccinationen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Miljardären Bill Gates tjänade en massa pengar på de så kallade covidvaccinen. Sedan sålde han sina aktier och började såga produkten. Det hävdar Joe Rogan i ett nytt poddavsnitt. Rogan tycker det är helt galet att Bill Gates kallades in av media som en sorts folkhälsokämpe under ”pandemin” trots att han inte har utbildning för det.

Det är i nytt avsnitt ihop med Russel Brand som Joe Rogan bland annat talar om Bill Gates, som av någon anledning gjorde till en central figur i media under den så kallade pandemin.

Men sedan började Bill Gates plötsligt såga ”vaccinen”, något Swebbtv skrivit flera artiklar om.

Joe Rogan har en teori om varför.

– Bill & Melinda Gates Foundation tjänade miljontals och åter miljontals dollar på vaccinet, säger Joe Rogan i sin podd. Det är enkelt att undersöka. Men sen, när han hade dumpat aktierna, skiftade han sitt narrativ helt och hållet och började prata om hur ineffektiva vaccinen var, och hur viruset inte var så farligt som vi trodde det var, hur det framför allt drabbade äldre och överviktiga människor. Det är helt jävla galet.

– För detta är samma snubbe som under hela pandemin talade om hur fantastiska vaccinen är. Att de är så effektiva och stoppar viruset, att de stoppar smittspridning och infektion. Allt detta var en lögn, och han tjänade pengar på lögnen.

Enligt Joe Rogan är Bill Gates en affärsman som spelar ”monopol” med omvärlden. När det inte passade honom längre, ändrade han sitt narrativ, hävdar Rogan.

– Alla låtsas som att han är denna fantastiska filantrop, fortsätter Joe Rogan. Nej, han tjänade en massa pengar. Det här är motiverat av pengar och han har motiverats av pengar hela sin karriär. Han är en person som är väldigt bra på monopol. Det var därför de gav sig på Microsoft för monopolistiska metoder så många gånger. Han är en affärsman [och under covid] var hans verksamhet att berätta saker som han inte är utbildad i. Han är inte en vetenskapsman. Han är ingen virolog. Han är ingen läkare. Ändå var han den här offentliga folkhälsoförespråkaren på tv som sade åt alla att gå ut och ta den här medicinska uppfinningen som han skulle tjäna på, vilket är jävligt galet. Det är verkligen galet att det sker så öppet. Liksom, vad fan är det som pågår? Det är verkligen galet att det är så genomskinligt! Man gömmer inte ens det.

Enligt Business Insider reducerade Bill Gates kraftigt sina aktier i vaccinjätten BioNTech under tredje kvartalet 2021. Han sålde minst 890.000 BioNTech-aktier, skriver tidningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program