Rättsfilosofen om pandemin: ”Allt var en charad” – kräver att makteliten arresteras

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv grafik

The Telegraph har kommit över en massiv läcka om den så kallade covidhanteringen i Storbritannien. Nu rasar britterna mot sin egen regering. Unherds redaktör Freddie Sayers skriver på Twitter om avslöjandet att detta visar ”hur nära en propagandastat vi kom under covid”. Rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek tycker de ansvariga borde ”arresteras”.

Det går inte så bra för globalisterna och deras skojerier längre.

Och nu börjar även vanliga medier göra sitt jobb igen.

Brittiska The Telegraph har kommit över en jätteläcka med mer än 100.000 WhatsApp-meddelanden som skickades mellan Storbritanniens tidigare hälsoministern Matt Hancock och andra ministrar och tjänstemän mitt under den så kallade pandemin.

I en av konversationerna skriver Matt Hancock:

”Vi har ett nytt dataverktyg som Jenny Harries utvecklat för att definiera din risk om du skulle exponeras för covid. Ålder är den största avgörande faktorn, sedan kön följt av andra tillstånd inklusive fetma. Vad detta betyder är att den totala dödligheten är ganska meningslös – eftersom dödligheten för högriskgrupper fortfarande är v hög, men för lågriskgrupper är v låg.”

Dåvarande premiärminister Boris Johnson svarar:

”Matt som jag läser detta diagram har en 80-årig covidpatient en sexprocentig risk att dö och om du är under 35 är risken försumbar. Om jag var en 80-åring och jag fick veta att valet stod mellan att förstöra ekonomin och riskera att exponeras för en sjukdom som jag hade 94 procents chans att överleva vet jag vad jag skulle föredra”, skriver Boris Johnson i en kommentar.

Matt Hancock svarar:

”Risken att dö om du är under 35 är försumbar – men du smittar ännu. Så det är viktigt låta folk känna till sin risk – den stora utmaningen är om det är möjligt att separera dem med högre risk.”

I sociala medier tolkas uppgifterna som nu avslöjats med häftig kritik.

”Telegraphs ’lockdownfiles’ bekräftar vad vi alla visste var sant: allt var en charad och våra ’ledare’ kände till det. De förstörde medvetet människors liv, samarbetade med media för att rättfärdiga det och förtalade våldsamt de av oss som ifrågasatte dem. Arresteringar måste göras nu”, skriver den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek på Twitter.

Det finns också konversationer som avslöjar en nära relation mellan regeringen och media, och hur media skulle hjälpa till att sprida rädsla.

Så här skriver Freddie Sayers från Unhurd på Twitter:

”Detta utbyte visar hur nära en propagandastat vi kom under covid. Media tar direkta order från sina kamrater i regeringen för att skapa rädsla och ’efterfrågan’ på virustjänster som saknades.”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program