”Ta tillbaka Pulitzerpriset” – senatorns reaktion efter FBI:s bluffutredning

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: U.S. Senate Photo Office, Brett Flashnick (public domain)

Mainstream-media är så värdelösa och lögnaktiga att de borde räknas som ”döda”. Det säger den amerikanska senatorn Lindsey Graham, efter John Grahams rapport om Rysslandsutredningen mot Donald Trump.

Det var i måndags som juristen John Durham släppte sin förkrossande rapport om den så kallade Rysslandsutredningen mot Donald Trump.

FBI lanserade utredningen på obekräftade uppgifter och bröt mot sin plikt att strikt följa lagen. Donald Trump utsattes för en ”gigantisk bluff” – som kritiker uttrycker det. Enligt Trump själv var utredningen ett verk av ”den djupa staten”.

”FBI och justitiedepartementet hoppade på att undersöka förra presidenten Trumps kampanj trots bristen på goda bevis, en ’anmärkningsvärd avvikelse’ från det sätt på vilket man motsatte sig ansträngningar att utreda anklagelser mot Hillary Clintons kampanj”, skriver Fox News.

Media hjälpte till i den falska häxjakten på Trump, och vann priser för sina propaganda.

Nu kräver den republikanske senatorn Lindsey Graham att priserna tas tillbaka.

”Vad har vi lärt oss av Durham-rapporten? Att New York Times och Washington Post fick ett Pulitzerpris för att ha skrivit en massa politiskt motiverad skit”, skriver han på Twitter och fortsätter:

”När det kommer till rapportering om Donald Trump är mainstream-media döda.”

FBI ”körde förbi varenda stoppskylt”, påpekar han i Fox.

Daily Mail skriver att ”uppmaningarna ökar för tidningar att lämna tillbaka Pulitzers som de belönats med för att ha rapporterat saga”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program