”FBI är en inhemsk terrororganisation”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Whoisjohngalt (CC BY-SA 4.0)

FBI:s bedrägliga så kallade Rysslandsutredning mot Donald Trump är så allvarlig att den federala polismyndigheten nu anklagas för att vara en inhemsk terrorgrupp.

FBI upprätthöll inte sitt uppdrag om ”strikt trohet till lagen”, enligt specialutredaren John Durhams rapport om Rysslandsutredningen mot Donald Trump.

Enligt Trump var utredningen ett bedrägeri från ”den djupa staten” för att försöka stoppa från att sitta kvar som amerikansk president.

De ville stoppa hans anti-globalistiska politik.

Utredningen var inte bara osann, utan ”en total skapelse av falska bevis, en falsk berättelse, en bluff”, heter det i Fox News. Inte bara av politiska motståndare och media, utan av staten.

– Det är det värsta av alla. Man förväntar sig att en politisk kampanj använder sig av fula knep. Man förväntar sig detsamma av en korrupt media. Man förväntar sig det inte av regeringen. Vad som hände här är att vår egen regering, vår egen federala brottsbekämpande myndighet, genomförde en bluff avsedd att lura och vilseleda det amerikanska folket. Jag tror att det viktigaste man kan förstå av den här rapporten är att FBI är en inhemsk terrororganisation, säger The Federalist-grundaren Sean Davis i Fox News.

– De använder sin makt, de använder sitt inflytande för att försöka ljuga, försöka vilseleda det amerikanska folket i ett försök att rigga ett val. Och jag har svårt att titta på det här och komma till någon annan slutsats än att FBI måste avfinansieras. Det här var inte en eller två oseriösa agenter. Detta skedde från den översta toppen. Detta regisserades från toppen hela vägen ner. Och det var en lögn, en kupp mot vår regering – mot vår demokrati.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program