Sveriges ”odugliga politiker” sprider falskt Ukrainanarrativ

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sveriges politiker har nu gjort oss till en ”naturlig måltavla” för Ryssland i ett framtida krig i och med sitt militära närmande till USA och krigsalliansen Nato. Och detta lyckades de med genom att skrämma upp svenska folket med ett gnatigt och falskt narrativ om Ukrainakonflikten. Hotbilden som nu skapas mot Sverige ”är helt självförvållad av våra odugliga politiker”, säger den förra riksdagsledamoten, Sverigedemokraternas tidigare försvarspolitiska talesperson och officeren Roger Richthoff till Swebbtv Nyheter.

Nu ska Sveriges politiker lägga ytterligare 7,1 miljarder kronor på kriget i Ukraina.

Det meddelade man förra veckan.

– Jag tycker det är helt vansinnigt, säger Roger Richthoff till Swebbtv Nyheter. Detta kommer inte på något sätt ha någon betydelse för utgången av det här kriget, som Ryssland kan sägas ha vunnit för länge sedan.

Det här visar bara, menar han, att man fullföljer ”narrativet” om Ukraina och struntar i den egna välfärden, för där saknas det pengar.

Politikerna har idogt tjatat fram ett narrativ om att Ryssland hotar hela Europa och att Ukraina egentligen kämpar för Sverige och Europa.

– Vilket de inte gör. Ukraina kämpar inte för Sverige, de kämpar inte för Europa över huvud taget, utan de kämpar i ett proxykrig och bakom detta proxykrig ligger USA. Det är tydligt.

Enligt Roger Richthoff har USA velat eskalera sin möjligheter att flytta hit sina vapensystem.

– De är ju helt naturliga mål i en större konflikt i framtiden. Det har man skapat. Och den här hotbilden är helt självförvållad av våra odugliga politiker.

– Att Ryssland har gjort ”en fullskalig invasion” är som en löpeld på alla nyhetssändningar, fortsätter han. Det började med cirka 100.000 man. En fullskalig invasion är ju Normandie. Det var en fullskalig invasion. När Tyskland anföll Sovjetunionen, det var en fullskalig invasion.

– 100.000 man är inte i närheten av en fullskalig invasion.

Läs också:
Sveriges ”elit” har allierat oss – med dem som startar alla krig

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program