”Sverige är en fegisnation” – svenskar förblindade av att samla ”godhetspoäng”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De tuffa, verklighetsförankrade och handlingskraftiga makthavarna är ett minne blott i Sverige och andra västländer. För svenskarna har det varit viktigare att godhetssignalera än att tänka långsiktigt och skydda landet. Nu har vi en massa ”känsloskvalpmänniskor”, säger Jan Tullberg, docent i företagsekonomi, i Swebbtv Vetenskap. Invandringen till Sverige är en ödesfråga som förändrar landet. Och den bara fortsätter.
– Det här med EU:s lägsta invandring måste ju vara den största lögnen någonsin.

Vad kommer egentligen hända med Sverige efter decennier av stor invandring?

Cirka 95 procent av gängkriminella i Stockholm har invandrarbakgrund. 100 procent av gängledarna är invandrare, enligt en granskning i Expressen 2020.

Svenskarna har varit mer fokuserade på att godhetssignalera än att göra vad som verkligen är bra för nationen och kommande generationer.

– Sverige är en fegisnation sedan rätt lång tid tillbaka, säger Jan Tullberg i Swebbtv.

– De som var lite hårdare har försvunnit. De som åtminstone kunde argumentera för rätt saker. Men nu har vi bara en massa såna här känsloskvalpmänniskor.

Även om det finns en hel del undantag har svenska kvinnor ofta ”låtit sig luras” in i den mångkulturella dogmen och sedan dragit med sig sina män, påpekar Swebbtvs Mikael Willgert.

Genom historien har kvinnor till exempel kunnat byta stam, medan männen stått inför ett mer allvarligt existentiellt hot och därmed också tvingats fatta överlagda beslut och slå tillbaka.

Män har mer av ett konsekvenstänk, säger Tullberg. Men det är alltså inte svartvitt. I det moderna Sverige har både män och kvinnor velat godhetssignalera och uppvisa rätt ”värderingar”, även om kvinnor mer generellt drar åt det hållet.

– Bland unga män står två tredjedelar till höger, men bland de unga kvinnorna står två tredjedelar till vänster. Där har du alla de här värdegrundskvinnorna och kvinnor som inte kan prioritera mellan egna och andras barn. De vill ha godhetspoäng.

– Män har ju skolats till att kämpa emot eller att acceptera slaveriet. Men för kvinnor har slaveriet aldrig varit riktigt akut, utan de har ju kunnat drömma om att bli sultanens favorit, påpekar han.

Sverige skiljer sig kraftigt från andra kulturer.

– Det finns många kvinnor som är jättestarka. Men kvinnor som kollektiv är en försvagning, fortsätter Jan Tullberg i Swebbtv Vetenskap. Det är väldigt synligt i andra kulturer med ett manligt patriarkat som man kan tycka både si och så om. Men kvinnorna utmanar inte det patriarkatet, åtminstone inte i de stora frågorna. Den normala uppdelningen är att mannen bestämmer i samhällsfrågor, medan kvinnan är familjeminister. Som sådan kan hon vara ganska bestämmande, men hon utmanar inte mannen i det offentliga.

Och invandringen till Sverige bara fortsätter, enligt Jan Tullberg. Tidigare i veckan anklagade Socialdemokraterna den nya högerregeringen för att bedriva en ”ökad total invandring”.

Så det här med EU:s lägsta invandring måste ju vara den största lögnen någonsin. Men ingen verkar ta notis om det, påpekar Tullberg.

– Vi tittar bara och ser att det blir fler och fler invandrare i stan. Vi litar på våra makthavare.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program