Stor covidkonferens i Stockholm i januari

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv grafik

Den 21-22 januari arrangeras en två dagars konferens i Stockholm om den så kallade pandemin. Flera läkare och forskare kända för Swebbtvs läsare kommer medverka.

Det är Läkaruppropet som arrangerar en stor konferens i Stockholm om covid och ”vaccinen”.

Flera kända utländska föreläsare har redan tackat ja.

Dessa personer är ”av yppersta klass och med unika kunskaper och insikter om bland annat immunitet, mortalitet och behandling av covid-19-infektionen samt effekten och biverkningarna av covidvaccinen”, skriver Läkaruppropet.

Det handlar bland annat om den brittiska kardiologen Aseem Malhotra och den amerikanska patologen Ryan Cole, som Swebbtv Nyheter skrivit om i flera artiklar.

Många av föreläsarna som kommer medverka i Stockholm deltog också på konferensen i samma ämne som arrangerades i Oslo 19 november 2022, påpekas det. Konferensen i Stockholm blir således den andra internationella konferensen i Norden under 2022 och 2023 ”om ett annat synsätt på covidpandemin än den officiella”, påpekar Läkaruppropet.

Även flera svenskar som immunologen Ann-Cathrin Engwall (som Swebbtv intervjuat ett par gånger HÄR) samt docenten och den tidigare överläkaren Sture Blomberg (som Swebbtv intervjuat flera gånger HÄR) kommer delta.

Likaså medverkar journalisten Per Shapiro, som gjorde viktiga avslöjanden om myndigheternas trixande med covidstatistiken (som vi skrivit flera artiklar om HÄR).

Konferensen äger rum på Stockholm Waterfront Congress Centre den 21-22 januari 2023.

Anmäler man sig senast den 14 december är priset 1.300 kronor.

”Vi är enormt stolta och glada över att Läkaruppropet tack vare donationer från 1000 givare kan arrangera en internationell konferens om covidpandemin”, skriver Läkaruppropet på Twitter.

Läs mer på deras hemsida.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program