Stjärnkomikern: Jag fick inte covid förrän EFTER vaccinet – ”Tror det hänger ihop”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

Den världsberömda komikern Bill Maher är kritisk till medicinska ”experters” arrogans gentemot vanliga människors beslut. De har ju själva fel hela tiden, inte minst gällande covid. Maher tror att hans eget immunförsvar försvagades av det så kallade covidvaccinet, varför han först efter han tagit sprutan blev smittad av coronaviruset.

”Vaccinet” mot covid har visat sig vara så dåligt att det har motsatt effekt, enligt läkare.

– Denna nya typ av vaccin visade sig vara ett fullständigt misslyckande. Faktum är att det som de skapat inte är ett vaccin utan ett anti-vaccin, har tidigare den kanadensiska läkaren Charles Hoffe sagt. De (vaccinerade) blev mer sårbara för sjukdomen än om de inte varit vaccinerade. Så det vi nu har är en pandemi av vaccinerade. Det ökar risken att få covid. Det ökar risken att smitta andra. Och det skadar ditt immunförsvar så pass mycket att du löper högre risk för infektion, sjukhusvård och död.

Nu påpekar den världsberömda amerikanska komikern Bill Maher att han själv aldrig fick covid – förrän efter han tog ”vaccinet”. Och han tror inte detta var en slump.

Enligt Maher borde inte ”experterna” vara så arroganta, för de har ju ofta helt fel.

– De vet faktiskt inte särskilt mycket. Läkare har en dålig attityd, en arrogant attityd, säger han i sin podd när han intervjuar den demokratiska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. Så sitt inte där i din vita rock och säg ”Bara gör vad vi säger, när har vi någonsin haft fel?” Du har haft fel om mycket, inklusive om covid! De sa att vaccinet gjorde så man inte kunde sprida det eller få det, och de hade fel om båda dessa saker. Jag ville inte ta det, men jag visste att jag inte kunde jobba om jag inte tog det.

– Jag fick inte covid på hela 14 månader och jag försökte inte undvika det. Vissa skulle säga att jag försökte bli smittad. Sedan, så fort jag tog vaccinet, en månad senare, fick jag covid. Jag tror att det hänger ihop. Jag tror det är så kroppen fungerar. Den är väldigt komplicerad. När man tog vaccinet, försvagade det mitt immunförsvar. Min poäng är att kroppens immunförsvar klarar sig bra på egen hand.

Vidare påpekar Bill Maher att det allra viktigaste är att människor själva får välja vad de sprutar in i sina kroppar och inte tvingas till det.

Robert F. Kennedy tillägger då att det som vetenskapen visar är att covidvaccinet efter en tid har negativ effekt, alltså att det är mer sannolikt att den som tagit sprutan blir sjuk i covid. Att sprutan har negativ effekt fastslog vaccinforskaren Robert Malone redan tidigt 2022.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program